Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a párom sokadszorra azt mondta "Ha levágod a hajad elhagylak téged! ", leckéztetés céljából levághatom 1 centisre a hajam? 20L
Jelenleg majdnem derékig ér a hajam, szép hosszú és mindenki szereti. A párom viszont SOKADSZORRA mondta, "Ha levágod a gyönyörű szép hajad, el is hagylak téged!" Mindig elmondom neki, hogy ez roppant rosszul esik nekem és ne mondogassa, de hiába. Én nem egy tárgy vagyok.
Már 2 és fél éve járunk, boldogok vagyunk, de elegem van már ebből a fenyegetéséből... Ez az én hajam, az én testem, azt csinálok vele amit akarok, ha úgy tartja kedvem levágom, befestem stb...
Az az ötletem támadt, hogy megleckéztetném őt! Levágnám 1 centisre a hajam, ezzel jelezve felé, hogy jobb lenne, ha a BELSŐMET szeretné, s nem a hajam... Szerintetek?
ma 08:55
Súlyos gondok vannak a fejeddel,sajnálnám a barátnődet,bár van egy olyan megérzésem,hogy nincs.....
Nem tudom hány éves vagy, de elég gyerekes a gondolkodásod és ezt nem sértésből írom.
Ha nem tetszik a viselkedése ülj le vele és mond el neki, hogy te ezt már nem poénnak fogod fel, hanem igenis bánt, hogy ezt mondogassa neked.Ha ezek után is ugyan így áll a dologhoz akkor én azt mondanám jól van szívem ha csak ezért szeretsz akkor legyen ennyi vagy ne találkozzunk egy darabig és gondolkodj el a viselkedéseden.De akkor sem vágatnám le a hajam, ha nekem úgy tetszik csak, hogy megleckéztessem, max rövidebbre, mint volt, de nem 1 centisre.Gondolkodj légyszíves.Magaddal szúrsz ki nem vele.Lehet 1 év múlva meg már sehol nem lesz a párod, a haj átlagosan 2 havonta 1 cm-ért nő.Számold ki.
A kijelentése után nem tehetne mást a hajvágásod után, minthogy elhagy. Te vállalod ezt a kockázatot, tehát neked fontos, hogy ebben szabad légy. Viszont ha ezt nem mondta volna ki, de tudnád, hogy a hosszú hajat szereti, akkor a vágással azt üzened, hogy nem akarsz neki tetszeni.
Hasonló történt már velem is. A tiédnél rövidebb haja volt a páromnak és tudta, hogy az annál rövidebb nem tetszik nekem. Sőt, korábban csak hosszabb hajú barátnőim voltak. Egyszer megjelent egészen rövid (de azért nem 1 centis) hajjal. Látta a tekintetemen, hogy nem tetszik. El is mondtam neki, hogy ezzel azt jelzi, hogy számára nem számít, hogy tetszik-e nekem. Volt, amikor a szex sem ment. Azt hiszem itt hitte el, hogy hülyeséget csinált. Pár nappal később én is rövidítettem annyit, mint ő. Tehát letoltam kopaszra. Nem kellett többet magyaráznom.
Már régen rájöttem, hogy GYK-n lévő társaság nagy többsége nem képes az iróniát levenni ... nem is értem, hogy keveredek ide néha ...
#21: Nincs barátnőm, be vallom! Jelenleg nincs igényem stabil kapcsolatra ezért néhány szeretőt tartok fenn a szükségleteim kielégítése végett - ja mielőtt bele kötnél: mind önként jelentkező, a saját szükségleteik miatt :-P :-D
#25: :-D Te sem vágod a dolgokat ... Tisztelem a nőket és a párom - ha van - a tenyeremen hordozom ... és tettem ezt 15 évig tartó kapcsolatban is :-P. Első mondat rád is vonatkozik :-P
caM008!
Lassan 0%-os lesz a válaszod,és elég ügyesen próbálod menteni magad,mondom úgy,hogy találkoztam nem egy hozzászólásoddal :))
Mindegyikből az irónia beszél,ugye? :)
Az iróniát az nem ismeri fel írott szövegben, akit az érzelmei elvakítanak, vagy pedig nem elég intelligens.
De a témához:
Látom már rájöttél, hogy ez balga lépés lenne a részedről. De olyat is írtál, hogy "békés reakció". Nem tudom figyeltél-e történelem órákon. Nem jó, hogy ez az ultimátum ott van a kapcsolatotokban, de nem háborús lépéssel kell megoldani, hanem talán tárgyalni az ultimátum eltörléséről.
Én úgy képzelem el, hogy semmi kiabálás, sírás, csak nyugodt párbeszéd, te elmondod mi fáj, ő elmondja, hogy látja, megbeszélitek, hogy sokkal boldogabbak lesztek mindketten, ha te továbbra is igyekszel tetszeni magadnak és a párodnak, ő meg ebbéli igyekezeted a megfelelő szavakkal dicséri. Érted, pozitív dolgok adása mindkét részről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!