Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó leckéztetés lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó leckéztetés lenne szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátnőm megcsalt, bevallotta nekem. Nagy győzködése közben kicsikarta belőlem hogy megbocsátsak neki. De rájöttem hülyeség volt. Van egy barátnője aki régen rám hajtott. Felkeresem és lefekszem vele, majd elmondom neki hogy én is megcsaltam és kidobom.
2012. máj. 25. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ennyi.
2012. máj. 25. 14:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel csak okot adnál neki arra, hogy elmulaszd a lelkiismeretfurdallását és igazából te lennél a hülye köcsög.

Legalábbis ha megcsalnám a pasim, és sajnálnám, és erre ő azzal reagálna, hogy megcsal egy barátnőmmel, majd kidob, csak röhögnék, hogy jólvan amilyen szánalmas féreg vagy, meg is érdemelted, hogy megcsaljalak. És onnantól kezdve még csak nem is sajnálnám, hogy félreléptem, mert ő lenne a köcsög, nem én.

Simán dobd ki, ha nem tudsz megbocsátani, ezzel jobban megalázod. Hidd el...

21L

2012. máj. 25. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
ne akarj lesüllyedni az ő szintjére. mondd meg, hogy vége és ennyi.
 4/13 anonim ***** válasza:
Én azonnal kidobtam volna. Lealacsonyodni pedig nem kell az ő szintjére.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ha igaz barátnő, akkor nem megy bele a fantasztikus, érett felnőtt emberhez méltó tervedbe...
2012. máj. 25. 14:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Semmi értelem, csak azt jelentené, hogy hülye vagy.
2012. máj. 25. 15:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Inkább szakíts vele tiszta lelkiismerettel és utána dugd meg a barátnőjét.
2012. máj. 25. 15:13
 8/13 valaki a tömegből ***** válasza:
Meg kellene leckészteti ehhez nem fér kétség. De egyetértek a többiekkel ne sűlyedj le az ő szintjére. Valami jó kis átverést kellene kitalálni.
2012. máj. 25. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

menjetek a francba a hülyeségeitekkel.

kérdező TEDD MEG!!!!

azért mert ti veletek még nem történt ilyen és nem tudjátok magatokat 100%-osan beleélni a helyzetbe... így könnyű a szentet játszani nem többiek....pffffffffffffffffff

2012. máj. 25. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
ha mindenképp ki akarod dobni, akkor csak mond el neki, hogy nem tudod, a tényen túltenni magad, hogy mással ugyanazt csinálta mint veled, mert bla bla, olyan sebet hagysz a lelkiismeretébe amit nem tud feldolgozni, sokkal többet ártasz vele neki, mint ha megcsalnád, ha meg szereted, hát úgy is vele maradsz, vannak ilyen barátaim, a szerelem elvakít
2012. máj. 25. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!