Van itt olyan, akinek csak sokadszorra sikerült a jogsi?
ROhadtul el vagyok keseredve.
Pesten vizsgáztam, harmadszorra sem sikerült. Elegem van az egészből, nagyon hülyének érzem magam az egészhez.
Sosem akartam vezetni, a párom erőlteti, mert szerinte így a jövőben majd könnyebb lesz az életünk, ha mindketten tudunk vezetni. Én néha már úgy érzem, ez nekem sosem fog menni.....
köszi :)
de nem hiszem, hogy sikerülne, ha eddig nem ment...
Ma buktam harmadszor.
Nem szeretnék fizetni érte, az nagyon sértené az önbecsülésemet. És nem is érzem úgy, hogy forgalomban a helyem, ha csak így tudom megoldani. A vizsgabiztosok köcsögök, ez tény, de én is béna vagyok. Saját hibámból buktam meg minden alkalommal, nem csupán szívatásból...
Igazából már teljesen magam alatt vagyok, szégyenlem, hogy újra és újra meg kell próbálnom. Az oktatóm sem sokat segít, mert sosem dicsér, mindig csak a hibáimat sorolja.
1. nem adtam elsőbbséget, mert bepánikoltam (nagyon gyorsan jött egy autó, szétnéztem 2x is, de mire behajtottam, már jött ezerrel. nem álltam meg, mert megijedtem, hanem elhúztam a kereszteződésből).
2. hozzáért a kerék a padkához
3. a kereszteződésben láttam csak meg, hogy behajtani tilos van szemben. nem hajtottam be, de leállított. (előtte parkolóhelyet kellett keresnem, de nem volt, így a parkolóhelyeket néztem, és csak a kereszteződésben láttam meg a táblát, mivel az utca túloldalára néztem, hogy esetleg ott van-e parkoló.)
Szóval valóban önhibámból buktam meg.
Egy vizsgabiztos elég normális volt, a másik kettő kifejezetten kötekedő jellegű, de nem ez volt a probléma.
Az a problémám, hogy figyelmetlen vagyok. Mindig adódik olyan szituáció, amiben nem bírok mindenre odafigyelni.
Nagyon jó vagyok elméleti tanulásban, stb., de a gyakorlati dolgokat sosem szerettem, mert nehéz rájuk koncentrálnom. Valószínűleg ezzel is ez a probléma...
másodszorra: tolatásnál...
bocs a sok kavarásért
Nem akarom veszni hagyni, de nagyon a padlón vagyok :(
Az oktatóm nyaggat, hogy fizessek, de nem akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!