Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan, akinek csak...

Van itt olyan, akinek csak sokadszorra sikerült a jogsi?

Figyelt kérdés

ROhadtul el vagyok keseredve.

Pesten vizsgáztam, harmadszorra sem sikerült. Elegem van az egészből, nagyon hülyének érzem magam az egészhez.

Sosem akartam vezetni, a párom erőlteti, mert szerinte így a jövőben majd könnyebb lesz az életünk, ha mindketten tudunk vezetni. Én néha már úgy érzem, ez nekem sosem fog menni.....

2012. okt. 17. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én ennyi bukás után, biztosan oktatót váltanék.
2012. okt. 17. 21:56
 12/26 A kérdező kommentje:

Konkrétan azon gondolkodom, hogy átmegyek egy kisebb városba. De ott meg megint sokat kellene gyakorolnom, mert nem ismerném a vizsgaterepet, Pesten meg már igen...

Az oktató valóban egy probléma, de erre későn jöttem rá... viszont attól is félek, hogy BP-n megint ilyen fognék ki, valamint hogy a VB-k is rosszindulatúbbak talán, mint vidéken.

2012. okt. 17. 22:09
 13/26 anonim ***** válasza:

A jogsinál az oktató is szoktat számít! :)

Lehet hogy nem a tudással van a baj hanem a pénzre mennek rá nem gondoltad? Vigyázz 5. sikertelen forgalmi vizsga után PÁV ra küldenek!

Szerintem cserélj oktatót tudok megbizható Autós Motoros oktatót Budapesten természetesen ha érdekel vedd fel velem a kapcsolatot! :)

Nagyon lelkismeretes ember 13 éves korom óta ismerem nála tettem minden motoros kategóriát és az autós jogsit is ha tehettem volna a C,D,E kategóriát is csak nála tettem volna le! :)

2012. okt. 18. 15:51
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ neked is!

A többieknek is, segítettetek egy kicsit a nyomoromon :)

Utolsó! Először megérdeklődöm, át tudok-e menni másik városba, de ha nem mindenképpen írok. Sajnos az újrapróbálás csak pár hónap múlva lesz esedékes, mert külföldön leszek. De nagyon köszönöm a segítőkész ajánlatot!

2012. okt. 18. 17:21
 15/26 A kérdező kommentje:
eg szabad kérdezni, hogy a PÁV az mi?
2012. okt. 18. 17:22
 16/26 anonim ***** válasza:
PÁV-on már 2 vizsgabiztos van, ellenőrzik, hogy épelméjű, vezetésre alkalmas ember vagy-e. A legrosszabb amit tehetsz, ha másik városba mész. Itt legalább már ismered a vizsgaútvonalakat. Még egyszer mondom, cserélj oktatót!
2012. okt. 18. 17:35
 17/26 A kérdező kommentje:

De Pesten is több helyen van vizsga, nem?

Oktatótól vagy iskolától, vagy mitől függ, hogy hova jelentenek be?

2012. okt. 18. 18:26
 18/26 anonim ***** válasza:

Iskolától, de azon belül is több helyre lehet jelentkezni, érdeklődjél. Javaslom, hogy ugyan abba a "régióba" menj. Friss jogsival elmondhatom, hogy hiába voltam jó ott ahol vizsgáztam, most gyakorlatilag el lehet adni a városban. Pedig elsőre sikerült a forgalmim...

Oktató váltás miatt meg legyen lelkifurdalásod, kemény pénzeket fizetsz, ez a történet nem az érzelmekről szól!

2012. okt. 18. 18:30
 19/26 anonim válasza:
ÉN szerintem ez az egész vizsgabiztostól is függ. Nekem elsőre sikerült de épphogy. De olyan hibáim voltak nekem is mert izgultam nagyon a vizsga miatt. Pl: az első 20 percben már az oktatómnak kellett besegíteni egy fékezésben a piros lámpánál... Én szerencsére egy jó vizsgabiztost kaptam. Próbálj meg te is átmenni máshova, vagy kisebb városba :)
2012. okt. 18. 18:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szemétkedésből írom utolsó, de pont az ilyen hiba miatt lenne jogos a buktatás.
2012. okt. 18. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!