Van itt olyan, akinek csak sokadszorra sikerült a jogsi?
ROhadtul el vagyok keseredve.
Pesten vizsgáztam, harmadszorra sem sikerült. Elegem van az egészből, nagyon hülyének érzem magam az egészhez.
Sosem akartam vezetni, a párom erőlteti, mert szerinte így a jövőben majd könnyebb lesz az életünk, ha mindketten tudunk vezetni. Én néha már úgy érzem, ez nekem sosem fog menni.....
Konkrétan azon gondolkodom, hogy átmegyek egy kisebb városba. De ott meg megint sokat kellene gyakorolnom, mert nem ismerném a vizsgaterepet, Pesten meg már igen...
Az oktató valóban egy probléma, de erre későn jöttem rá... viszont attól is félek, hogy BP-n megint ilyen fognék ki, valamint hogy a VB-k is rosszindulatúbbak talán, mint vidéken.
A jogsinál az oktató is szoktat számít! :)
Lehet hogy nem a tudással van a baj hanem a pénzre mennek rá nem gondoltad? Vigyázz 5. sikertelen forgalmi vizsga után PÁV ra küldenek!
Szerintem cserélj oktatót tudok megbizható Autós Motoros oktatót Budapesten természetesen ha érdekel vedd fel velem a kapcsolatot! :)
Nagyon lelkismeretes ember 13 éves korom óta ismerem nála tettem minden motoros kategóriát és az autós jogsit is ha tehettem volna a C,D,E kategóriát is csak nála tettem volna le! :)
Köszi a választ neked is!
A többieknek is, segítettetek egy kicsit a nyomoromon :)
Utolsó! Először megérdeklődöm, át tudok-e menni másik városba, de ha nem mindenképpen írok. Sajnos az újrapróbálás csak pár hónap múlva lesz esedékes, mert külföldön leszek. De nagyon köszönöm a segítőkész ajánlatot!
De Pesten is több helyen van vizsga, nem?
Oktatótól vagy iskolától, vagy mitől függ, hogy hova jelentenek be?
Iskolától, de azon belül is több helyre lehet jelentkezni, érdeklődjél. Javaslom, hogy ugyan abba a "régióba" menj. Friss jogsival elmondhatom, hogy hiába voltam jó ott ahol vizsgáztam, most gyakorlatilag el lehet adni a városban. Pedig elsőre sikerült a forgalmim...
Oktató váltás miatt meg legyen lelkifurdalásod, kemény pénzeket fizetsz, ez a történet nem az érzelmekről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!