Nektek hány óra vezetés után sikerült a forgalmi vizsgátok?
Figyelt kérdés
Ugye 30 a kötelező, de volt, akinek 30 óra után sikerült? Járt valaki pótórára, mennyire?2012. júl. 3. 13:23
1/7 Beviz Elek válasza:
Olyan 15-20 után vizsgáztam és át is mentem. 30 a kötelező, de jól ment, így beírták a 30at, levezettem 15-20-at, amit ezen spóroltunk azt meg elosztottuk (visszakaptam az óradíj egy részét, az oktató kifizette a kötelező dolgokat, a maradékot elrakta és szabadideje is maradt).
2/7 anonim válasza:
Nekem se volt egész 30 óra. Néztem a vizsgalapot, és ott volt hogy nekem pl. éjszakai vezetésre is kellet volna menne. Nem voltam de be volt pipálva.
3/7 anonim válasza:
Nekem is így volt mint az előzőknek. Igaz én azért nem csak a félt vezettem. De az utolsó 3-4 órát már én is csak papíron teljesítettem. De nekem az oktatóm nem adott vissza semmit, eltette magának.
4/7 anonim válasza:
Én nagyon sok pótórát vettem, mert attól éreztem biztosnak magam. Legalább 10-12-t. Elsőre átmentem.
5/7 anonim válasza:
Olyan 45 órát vettem összesen, meglett elsőre, sokkal jobban megérte így, mint annak, aki 30 óra után megy vizsgázni, aztán vagy átmegy, vagy nem.
6/7 TOMAtm válasza:
4*45 percet vezettem mire beírtak vizsgára és mégis sikerült.előtte egy percet nem vezettem.sztem ez tökre vizsgabiztos-függő dolog.engem pl le se tojt vizsga közben végig a laptopján szarakodott.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. júl. 4. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!