Volt úgy valaki, hogy a 12-14. forgalmi vezetés után sem ment neki a vezetés?
hogyne lenne ilyen. szerintem mire vizsgázik valaki, nagyon kevesen érzik úgy, hogy ez nekik már megy rendesen, gyakorolni kell utána is sokat a már megszerzett jogsival. amugy próbálj inkább a forgalomra figyelni mint a váltásra, az sokkal-sokkal fontosabb.
ha pedig nagyon nem megy, miért ne próbálnád meg automata váltós kocsival? nekem is az van. :D
Automatával még ne. Azért, mert ha elszoksz a manuálistól, vizsgán gondod lehet. És ha automatával vizsgázol, akkor a jogsid csak automata váltós autókra lesz érvényes.
Ha van saját autótok otthon, akkor kérd meg aput/anyut, hogy menjetek el vezetni lakott területen kívül, sok hasznos dolgot megtanulhatsz tőle. És menni fog gond nélkül a vezetés. Aztán majd forgalmi alatt megtanulod egyszerre vezetni az autót és értelmezni a jelöléseket.
miért lenne nevetséges?
Aki automatán tanult, lehet el sem tud indulni egy manuális váltós kocsival...
A kérdés szerintem főleg az, hogy már az elején sem tudsz odafigyelni, vagy csak az idővel lankad a figyelmed, tehát mondjuk csak a 20-30. perctől kezd kihagyni a figyelmed?
Mi azt csináltuk, hogy vezettem, és mondtam milyen táblákat vettem észre, mikor ki a jó a kereszteződésben, ha hibáztam átbeszéltük, ilyesmi. Ez a tábla diktálás nagyon jó módszer, ajánlom neked is...
hát hogyne lenne nevetséges, ez csak kis gyakorlás kérdése, nem befolyásolja az egész vezetést... nemis egy embert láttam aki automatán vezetett mindig és nagyon hamar megtanulta a manuálist. ebben amerika sokkal logikusabb. itt csak viszed a saját kocsid (mindegy milyen váltós) és megmutatod hogy tudod vezetni.
de a lényeg a kérdéshez: figyelj a forgalomra mindig jobban, inkább cseszd el a váltást, ne a táblákat ne vedd észre, próbálj levizsgázni, ha nem megy gyakorolj sokat, menni fog előbb-utóbb. én eléggé félénk voltam eleinte, énis azt hittem soha nem fogok megtanulni vezetni, ehhez képest fiuk dicsérnek már, hogy milyen jol vezetek :D ha akarod jól fogsz vezetni és kész :) sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!