Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan, akinek csak...

Van itt olyan, akinek csak sokadszorra sikerült a jogsi?

Figyelt kérdés

ROhadtul el vagyok keseredve.

Pesten vizsgáztam, harmadszorra sem sikerült. Elegem van az egészből, nagyon hülyének érzem magam az egészhez.

Sosem akartam vezetni, a párom erőlteti, mert szerinte így a jövőben majd könnyebb lesz az életünk, ha mindketten tudunk vezetni. Én néha már úgy érzem, ez nekem sosem fog menni.....

2012. okt. 17. 17:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mielőtt bármit leírnék szeretném leszögezni, hogy nem akarlak megsérteni, és nem vagyok bunkó sem, csak a véleményemet írom le, annak alapján amit ide leírtál.

Szóval tudom, hogy Bp-en nehezebb jogosítványt szerezni, részben mert a forgalmi helyzetek bonyolultabbak, több mindenre kell figyelni, mint egy kisebb városban. És sajnos a vizsgabiztosok szemétsége is valós probléma. De, és ez egy fontos "De!", lehet, hogy tényleg nem való neked a vezetés. Sajnos nem mindenki alkalmas rá, de ezt mindenkinek magának kell elismernie - ha elismeri.

Én javaslom, hogy menj át másik városba vizsgázni, ha ott sem megy akkor hagyd abba, mert akkor nem tudsz eléggé figyelni magadra és a körülötted lévőkre.

Ne haragudj, de ez a mondat pedig, hogy máshol nem ismered a vizsgaútvonalakat, ez egészen elképesztő. És tudod miért? Mert nem arra az 5 útvonalra lesz jogosítványod, ahol fejből emlékszel a táblákra. Nekem pl fogalmam sem volt a vizsgaútvonalakról, mi mentünk mindenfelé minden alkalommal. Egyetlen dolgot tudtam csak, azt, hogy hol kell majd parkoló helyet keresnem.

Mindenesetre, próbáld meg kizárni a sok sikertelenséget, mert már ez is közrejátszhat abban ha nem megy a vezetés. Tudom könnyű mondani... De próbáld meg! A kisebb városban vizsgázást jó ötletnek tartom, bár ha budapesti vagy és későbbiekben ott kell tudnod vezetni és megbirkózni nagyvárosi forgalmi helyzetekkel, akkor már nem biztos hogy jó ötlet.

Azért sok szerencsét kívánok, és szurkolok, hogy magadra találj a volán mögött, és sikerüljön!

2012. okt. 24. 23:10
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem sértettél meg, épp ez az, hogy én is úgy látom a helyzetet, mint te.

Azért kezdtem Pesten vezetni, mert rendesen meg akartam tanulni - ugye ha kisvárosban tanul az ember, később nagyvárosokban nehezebben boldogul, ezt még a szüleimen is látom.

Viszont a helyzet az, hogy volt x hónapom befejezni, mely alatt nem sikerült. Külföldre költöztem. Itt kisvárosban élek, tömegközlekedés nincs, ezért KELL a jogsi. Itt kint ez 2000 euró lenne alaphangon.

Hazamentem, ismét megpróbáltam, továbbra sem ment. AMíg nincs jogsim, mindenhova hurcolnia kell a páromnak, és ez így valóban nem jó. Valamint egy rakat jó, messzebbi álláslehetőségről is le kell mondanom.

A végtelenségig nem folytathatom a próbálkozást, sürgősen kellene a dolog - ezért gondolkodom egy kisebb városon, a szülővárosomon.

Én is rohadtul örülnék, ha Pesten nem csak azt az 5 nyamvadt vizsgaútvonalat tolnánk, ami lehetséges, hanem mehetnénk új helyzeteket is kipróbálni - de nem. Én sem 5 vizsgaútvonalat szeretnék a fejemben tartani és az alapján vezetni, de valljuk be, ha muszáj a jogsi, ez valóban megkönnyíti...bár az érme másik fele az, hogy mire ismét odajutok, hogy megpróbálhatom, elfelejtem azt z ötöt is :)

2012. okt. 25. 12:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha viszont tényleg ilyen fontos a jogsi, akkor ne is gondolkozz! Irány egy kis város, aztán majd idővel menni fog a nagyvárosi közlekedés is.
2012. okt. 26. 10:05
 24/26 anonim válasza:

Hátha olvasod még ...

Mi azóta a fejlemény???

2013. márc. 6. 21:39
 25/26 A kérdező kommentje:

Pont jövőhéten megyek újra gyakorolni, majd újrapróbálom 3 hét múlva!!

Átkértem magam egy kisebb városba, a szülővárosomba, ahhoz az oktatóhoz, aki a szüleimet is tanította régen. Az autó típusa szerencsére ugyan az lesz. Remélem ezúttal menni fog, nagyon nagy szükségem lenne rá...

KÖszi a kérdést!!! :))

2013. márc. 7. 13:40
 26/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, még olvassa-e valaki, de gondoltam megírom: ma átmentem !! :))) negyedszerre.

Mégegyszer megköszönném mindenkinek a válaszát és a jótanácsokat is!

2013. ápr. 18. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!