Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap a párom sokadszorra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a párom sokadszorra azt mondta "Ha levágod a hajad elhagylak téged! ", leckéztetés céljából levághatom 1 centisre a hajam? 20L

Figyelt kérdés

Jelenleg majdnem derékig ér a hajam, szép hosszú és mindenki szereti. A párom viszont SOKADSZORRA mondta, "Ha levágod a gyönyörű szép hajad, el is hagylak téged!" Mindig elmondom neki, hogy ez roppant rosszul esik nekem és ne mondogassa, de hiába. Én nem egy tárgy vagyok.

Már 2 és fél éve járunk, boldogok vagyunk, de elegem van már ebből a fenyegetéséből... Ez az én hajam, az én testem, azt csinálok vele amit akarok, ha úgy tartja kedvem levágom, befestem stb...

Az az ötletem támadt, hogy megleckéztetném őt! Levágnám 1 centisre a hajam, ezzel jelezve felé, hogy jobb lenne, ha a BELSŐMET szeretné, s nem a hajam... Szerintetek?

2012. dec. 12. 08:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak viccelni próbált?

Bár ahogy elnéztem pár előttem lévő választ, sajnos nem biztos...

Azt tanácsolom, hogy vágasd le nyugodtan a hajad, de csakis olyanra, amilyen tetszik neked. És ne dacból csináld, hanem a magad örömére.

Ha pedig ezért elhagy a barátod, akkor nem volt kár se érte, se a kapcsolatotokért.

Van egy lányismerősöm, aki elment modellnek egy fodrásztanulóhoz. Kopaszra kellett nyírni a haját. Meg is történt. A barátok, haverok előtt szégyellte a fejét, sapkában, kendőben járt, de a barátja hülye lett volna elhagyni. Egyrészt a haj gyorsan kinő, másrészt a szerelem nem erről szól.

2012. dec. 12. 08:24
 12/47 anonim ***** válasza:
77%

Szóval ezek szerint te is szereted a hajad és normális esetben eszedben sem jutna levágni de ő is azzal zsarol, hogy ne vágd le. Furcsa, ilyet még csak a nagyszüleimnél láttam akik azon is folyton össze tudnak veszni, amin egyetértenek :D

Ha nem ért a szép szóból akkor sokkal inkább jobb megoldás lenne csak ezen ötleted szóbeli felvetése. Talán akkor magába száll, de én egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy nem lehet vele ezt normálisan megbeszélni és csak a veszekedés van.

2012. dec. 12. 08:27
 13/47 anonim ***** válasza:
83%

Képes lennél csak azért levágatni a szép, hosszú hajad, hogy " megleskéztesd"?

És neked ebből mi hasznod származna azt had kérdezzem meg?!

A másik meg...azt mondtad ne a hajadért szeressen,hanem a belsődért. Szerinted csak a hajad miatt szeret ? o-O

Ezeregy lánynak van hosszú haja és mégis veled van.

Ha nem a szíves vágya az egy cm haj akkor ne vágasd le csak azért, hogy kiderítsd mit reagálna a párod...

2012. dec. 12. 08:30
 14/47 anonim ***** válasza:
Arra nem válaszoltál Kérdező, hogy mit szólnál ha ő derékig a sajátját dacból megnövesztené?
2012. dec. 12. 08:40
 15/47 A kérdező kommentje:

8:24

Minden tiszteletem a lányé és fiúé!

8:40

Nem örülnék neki, nem tetszene nekem. Igazatok van! Butaság lenne levágatni 1 centisre dacból, "leckéztetés gyanánt", csak magammal szúrnék ki... És különben is, én pont így érzem magam jól, ahogyan éppen vagyok. Normál esetben eszem ágában nem nyúlnék magamhoz.

Arra gondoltam, mint ahogy írta valaki, hogy először szóban mondom el neki ezt a tervem! Megmondom neki, hogy nagyon fáj amit mondogat, kérem ne tegye, vagy levágom a hajam. Lehetséges, hogy ennyi elég is lesz. :)

2012. dec. 12. 08:47
 16/47 anonim ***** válasza:
13%

"Ez az én hajam, az én testem, azt csinálok vele amit akarok, ha úgy tartja kedvem ..."

Onnantól kezdve, hogy a nője lettél a tulajdona vagy. Ha egy férfihoz tartozol, nincs szabad akaratod. A tested és a lelked is az övé. Ő mondja meg, hogy mit tehetsz és mit nem.

Azért megy tönkre annyi kapcsolat, mert ti nők ezt nem fogjátok fel és állandóan lázadoztok!

2012. dec. 12. 08:55
 17/47 anonim ***** válasza:
81%
Remélem ezt nem gondoltad komolyan 16-os vagy különben komoly problémák vannak az agyaddal...
2012. dec. 12. 08:58
 18/47 anonim ***** válasza:
Á, szerintem poénkodik. Remélem... :)
2012. dec. 12. 09:00
 19/47 anonim ***** válasza:
Atkozott patriatizmus!
2012. dec. 12. 09:13
 20/47 anonim ***** válasza:
68%

És még 31%-on áll...itt aztán vannak degeneráltak ezerrel :D

Isten óvjon minden nőt az ilyenektől ...

2012. dec. 12. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!