Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra kulcsában lemerülhe...

Opel astra kulcsában lemerülhetett az elem mert sokadszorra zárja csak ki az autót, hogyan lehet benne kicserélni? Levettem a külső borítását de tovább nem tudtam/mertem szétszedni.

Figyelt kérdés
valami utasítás van hozzá?
2012. dec. 11. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
az autó használati útmutatójában elvileg le van írva a mikéntje.
2012. dec. 11. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, erre én is gondolta, de most néztem interneten h hogyan kell, és azt is írta hogy ha 3 percen belül nem raköm össze újra kell programozni a kulcsot, és hogyan kell újraprogramozni?
2012. dec. 11. 17:19
 3/8 Joci84 ***** válasza:
újra programozni csak opel szalonba tudják, csak ahhoz kell a kocsi is, de ha nem jó a kulcs nem indul,tehát el kell vontatni a kocsit! De amúgy ha elemes akkor hülyeség az a 3 perces dolog, nekem is merült már le a kulcsba elem és nem volt utána gond! Olyan amúgy a cseréje mintha egy órába cserélnél elemet! De ha ennyire nem vagy biztos a dolgodba, akkor menj be az opelhez és ott kicserélik! Nem hiszem,hogy egy elemcserére sok pénzt számolnak fel! Mondjuk az újraprogramozás sem sok, csak ahhoz oda kell vinni a kocsit, ami egy lemerült kulcsal nehéz! Pl egy e 46 os bmw hez kulcsot az A1 ben 7500 ft ért programoznak
2012. dec. 11. 23:42
 4/8 A kérdező kommentje:
hát attól hogy le van merülve a kulcs attól el lehet vinni akárhova, nem a kulcs elemjéről indul! az csak a kizáráshoz kell, de ott a pót kulcs, vagy az ajtón is van egy zár amit kilehet nyitni lemerült elemmel is! és azt olvastam h annyi az újraprogramozás hogy belerakod gyujtásra teszed és megnyomod a gombot a kulcson! ennyi
2012. dec. 13. 15:40
 5/8 Joci84 ***** válasza:
na jó de ha a kulcs elemes és a kocsi immubilízeres, akkor tuti el nem indítod a kocsit lemerült elemmel! Mivel a kulcs küldi a jelet a kocsinak, hogy az eredeti kulcsot használod, na most ha le van merülve az elem, akkor nem tudja küldeni a jelet és nem indítja! mondjuk ez attól is függ, hogy van bekötve a központid meg a többi dolog!
2012. dec. 13. 18:03
 6/8 A kérdező kommentje:

de a pótkulcsban meg nincs elem, és mégis küldi a jelet...

az nem központis

2012. dec. 13. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
A harmadik sem hallott még transponder elektronikáról...
2012. dec. 13. 20:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Joci84 neked véletlenül nem kéfer józsef a neved?
2012. dec. 15. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!