Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elso szerelem. Beteljesult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso szerelem. Beteljesult vagy platoi maradt? Emlekszel meg ra?

Figyelt kérdés
Eszedbe jut meg neha? Gondoltal ra mi lett volna ha...
2012. nov. 16. 22:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Első szerelem: viszonylag későn jött 16 éves voltam. Mikor 18 éves lettem megesküdtünk. Azóta is tart, bevált : )

Felnőtt gyerekeink vannak.

2012. nov. 17. 07:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Első igazi szerelmem 16 évesen jött. Kicsit viharos volt. Sok lány akarta még az én fiúmat a discoban is állandóan kiszemelte magának valaki. Még sírtak is miatta. Aztán 2 és 1/2 év után szakítottunk a másfél év katonaságot nem viselte el a kapcsolat. Viszont utána is hosszú éveken keresztül tudtunk egymásról, sőt (annak ellenére, hogy mindkettőnknek volt kapcsolata) találkozgattunk, titkos éjszakáink voltak. Érdekes kapcsolat volt a mienk. Hihetetlen szép emlék visszagondolni rá, de a mai napig örülök, hogy végül nem Ő lett a férjem. A sors fintora... a minap mentem lánykám gimijébe (most elsős) fogadóórára. És a folyosón egy olyan lány jött velem szembe, akivel akkor gyűlöltük egymást, mert Ő is az én nagy szerelmemre pályázott! Most pedig jót nevettünk magunkban az akkori éveken és nagyon jól elbeszélgettünk az Ő lánya is ugyanoda jár suliba és Ő is más mellett találta meg a boldogságot! :-)
2012. nov. 17. 08:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Ovodasok voltunk,és emlekszem,hogy a kishaz és a bokor mogott szajrapusziszkodtunk,a baj azzal volt hogy a fiú kb 1 evvel idősebb volt,és az egyik ovono fia volt.masra nem emlékszem,de azt tudom hogy nagyon jol ereztuk magunkat egymassal es hogy ez a mi kis titkunk volt. :)
2013. márc. 9. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!