Hogy csinálhatja velem ezt anyum?
Nem mindegy, hogy TE mennyi idös van meg a barátod, ezen kivül jó lenne tudni, hogy MI a kifogása anyukádnak a barátod ellen. (Ez a fiú mindent megtett, hogy elfogadja a számomra igen negativan hangzik, egy csúszómászó jellemü ember jut az eszembe erröl.)
Ha már nagykorú vagy, és el tudod tartani magad, kizárólag akkor érdemes elgondolkodnod az "összeszedem a cuccaimat" dolgon, mert a végén még úgy jársz, hogy anyukád NEM megijed, hanem azt mondja, hogy AKKOR MENJ!
Ezt igazából nem tudom. Sajnos én is jártam már így amikor a barátnőm anyja engem valamiért nem tudott elfogadni. Pedig én olyan természet vagyok aki mindenkivel jól kijön az előző kapcsolataimból is sokan bírtak, a szülők közül. Még a félig roma barátnőm apja is teljesen elfogadott engem. Csak a jelenlegi barátnőm anyja sokáig nem fogadott el engem, lehet azért mert nem vagyok szlovák állampolgár, de ugyanúgy magyar vagyok ahogyan ők is, most kb 2-3 hónapja jutottam el oda hogy elfogadjon hogy a lánya barátja vagyok. Persze a lányát sokáig szekálta azzal hogy szakítson velem, de nem hagytuk ennyiben, sokat szenvedtünk mire megbékélt a gondolattal hogy a lányával járok, és most vagyunk ott hogy már szívesen lát engem.
Ti is harcoljatok ezért, anyukádnak nyilván nem szimpatikus a barátod, de próbáld meg megbeszélni vele a dolgot majd a barátoddal is hogy adja önmagát meg keltsen benne jó benyomást, hidd el, ha látja hogy a barátod nem hagyja magát akkor beadja a derekát majd, lehet így teszteli őt, kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!