Kreatív ötletek? Mit gondoltok?
Még csak fél éve vagyunk együtt,de együtt élünk és valami nagyon egyedi ajándékot szeretnék neki adni. Sokszor féltékenykedik, persze semmi oka nincs rá,de az előző barátnője tette "beteggé", (persze azóta sokat "javult", de néha észre lehet rajta venni, hogy hogyan bántak vele! Ezért szeretnék valami olyan dolgot, amivel erősíteni tudom benne azt, hogy igenis, nekem csak ő kell :)Szereti ha verset írtam neki, olyan dolgokat, ami rólam szól, esetleg kettőnkről, de ha mindig azt írok az már olyan unalmassá válhat. Szeretném, ha különlegesnek érezhetné magát, és önbizalmat töltene belé. Ebben lenne szükségem a válaszaitokra.
A torta, az egyértelmű, meg hogy vacsit főzök neki, persze a kedvenc ételével..de mégis kell még valami..
SzeX Csekk füzet : Csinálj 1 csekk füzetet amibe a káma szutrábol másolsz ki képeket 12 hónapra oszd fel ,majd tegyél bele esős napokra is képeket. végül az szex bálványainak képét is rakd bele akikért tiniként rajongot.
Tavaly kaptam én is az ötletet megcsináltam a férjemnek nagyon tetszet ráadásul csomó dolgot kiprobáltunk belőle.
a 12 hónapos beosztást azért irtam mert ,ha minden napra csinálod meg isszonyatt vastag lesz . Én ugy csináltam meg ,hogy a hónapokhoz napokat raktam és ahoz képeket .
pl: január -szerda,csütörtök, péntek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!