Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?
Írhatnék neked bármit, akkor sem jutna el az agyadig. Ha a gazdag szüleid nem adtak volna neked csak úgy pénzt, akkor most se kocsid, se se semmid nem lenne. Ne hasonlítsd már ezt a hitelhez! Közel sincs hozzá. Az, hogy állítólag van egy sportkocsid és gondtalan életed, az csakis a gazdag szüleidnek köszönhető és nem neked! (Egyébként nem kell ahhoz különleges üzletérzék, hogy külföldön jó befektetést csináljon az ember. Szinte bárki képes rá, akinek meg van hozzá a lehetősége.) Amúgy igen, a cégek az éhbérért dolgoztatott munkásait is elégedettnek nevezi. A kamu termékeket, trehány szolgáltatásokat is jónak nevezik. Szóval nincs miről beszélni.
Azt el kell mondanom, hogy ez tényleg nem egy mindennapi indítás. A tehetséget, szorgalmat mindig elismertem, így nálad is, kérdező!
Az emberek legtöbbje itt nem képes függetleníteni magát a ténytől, hogy sokkal jobb az anyagi helyzeted, mint az övék.
Ezért a hozzászólások hangneme.
A helyzeted abból a szempontból tényleg nagyon előnyös, hogy kaptál egy nagyon komoly kezdő lökést, két szempontból is. Az egyik, hogy a te bankod a szüleid voltak, akik nem fenyegetnek meg a házad, kocsid, stb... elárverezésével, ha balul ütne ki a dolog. a másik pedig, ami9 szerintem sokkal fontosabb, hogy beleszülettél ebbe a közegbe, szinte már az anyatejjel szívtad magadba az üzleti tudást. Ez az, ami igazából számít, nem az 5000 Euro! Ha nekem is ilyen szüleim lennének, én is sokkal előrébb tartanék. Gondolom, nemcsak az üzleti tudást adták neked, hanem az igazi hitet, szellemiséget ahhoz, hogy tudd, kitartó munkával mindent elérhetsz! Én csak ennyit szerettem volna most elmondani neked. És persze azt, hogy nekem is tetszik a Cayman! :)
Ez a kérdés akkora kamu, mint a fene. Nem képes megmondani, mit csinál, mit dolgozik, hazugság az egész :D
Képzeld én tegnap vettem egy Rolls Royce-t, ma pedig fogok egy Lamborghini Gallardót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!