Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavarna titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 A kérdező kommentje:
80, írhatnék neked bármit, akkor is támadnál. Abból, hogy anyukám adott nekem 5000 Eurot, amit vissza is kellett fizetnem neki, még nem lenne Porschem. Ugyanúgy felvehettem volna egy hitelt a bankból is... Az, hogy van egy Porschem és egy gondtalan életem, nem 5000 Euroból jött össze, hanem abból, hogy jó az üzletérzékem. Ezt anyukámtól tanultam. Maga a kocsi több, mint 70000 Euro. Vádaskodhatsz, ahogy csak akarsz, anyukám 4 munkása több, mint elégedett. Egyébként meg fogalmam sincs, hogy kinek mi számít éhbérnek, de ha annyira lovagolsz ezen, akkor megírom, hogy anyukám 4 munkása netto 135000 Ft kap havonta...
2012. nov. 11. 13:49
 82/85 anonim ***** válasza:
56%

Írhatnék neked bármit, akkor sem jutna el az agyadig. Ha a gazdag szüleid nem adtak volna neked csak úgy pénzt, akkor most se kocsid, se se semmid nem lenne. Ne hasonlítsd már ezt a hitelhez! Közel sincs hozzá. Az, hogy állítólag van egy sportkocsid és gondtalan életed, az csakis a gazdag szüleidnek köszönhető és nem neked! (Egyébként nem kell ahhoz különleges üzletérzék, hogy külföldön jó befektetést csináljon az ember. Szinte bárki képes rá, akinek meg van hozzá a lehetősége.) Amúgy igen, a cégek az éhbérért dolgoztatott munkásait is elégedettnek nevezi. A kamu termékeket, trehány szolgáltatásokat is jónak nevezik. Szóval nincs miről beszélni.

2012. nov. 11. 14:29
 83/85 anonim ***** válasza:

Azt el kell mondanom, hogy ez tényleg nem egy mindennapi indítás. A tehetséget, szorgalmat mindig elismertem, így nálad is, kérdező!

Az emberek legtöbbje itt nem képes függetleníteni magát a ténytől, hogy sokkal jobb az anyagi helyzeted, mint az övék.

Ezért a hozzászólások hangneme.

A helyzeted abból a szempontból tényleg nagyon előnyös, hogy kaptál egy nagyon komoly kezdő lökést, két szempontból is. Az egyik, hogy a te bankod a szüleid voltak, akik nem fenyegetnek meg a házad, kocsid, stb... elárverezésével, ha balul ütne ki a dolog. a másik pedig, ami9 szerintem sokkal fontosabb, hogy beleszülettél ebbe a közegbe, szinte már az anyatejjel szívtad magadba az üzleti tudást. Ez az, ami igazából számít, nem az 5000 Euro! Ha nekem is ilyen szüleim lennének, én is sokkal előrébb tartanék. Gondolom, nemcsak az üzleti tudást adták neked, hanem az igazi hitet, szellemiséget ahhoz, hogy tudd, kitartó munkával mindent elérhetsz! Én csak ennyit szerettem volna most elmondani neked. És persze azt, hogy nekem is tetszik a Cayman! :)

2012. nov. 11. 15:36
 84/85 A kérdező kommentje:
83, köszönöm a hozzászólásod. Jól esett olvasni, hogy végre valaki megérti, hogy mit próbálok mondani. Sajnos az emberek nagyon hajlamosak az irigységre. Ez van, ezt kell szeretni.
2012. nov. 11. 19:25
 85/85 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés akkora kamu, mint a fene. Nem képes megmondani, mit csinál, mit dolgozik, hazugság az egész :D

Képzeld én tegnap vettem egy Rolls Royce-t, ma pedig fogok egy Lamborghini Gallardót.

2014. aug. 15. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!