Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?
Modell vagy?
Más nyomdafestéket tűrő ötletem nincs hogy szedhet össze 69000 Eurót és 20 éves lány....
A 39- es komment-re írom, hogy ugyan azok az érzések és tapasztalatok mint neked.
Én ugyan Aputól kaptam és nem is új, de már eltartom magamat. Ehhez is Apu indító lökése kellett, de már minden megy a maga útján. És mire valók a szülők, ha nem arra, hogy a csemetéjüket segítsék a lehetőségeikhez mérten.
És ez a segítség bizony egy kis távolságtartást okozott a barátok között.
38-as: 25-ös vagyok és a Defender se az enyém csak azt is néha kölcsön kapom apámtól.
Egyébként néha még én is kapok megjegyzéseket. Múltkor a busszal jöttem haza suliból és találkoztam egy sráccal akivel angolra járok (oda kocsival szoktam menni) és erre kérdezi,hogy "hát te?" mondom megyek haza a suliból,most végeztem. "ja,azt hittem,hogy már a suliba is kocsival jársz"
Lehet,hogy kicsit túl komolyan veszem ezeket,de a kérdezőnek szeretném mondani,hogy nem vidéken lakom,hanem a Bp. körüli agglomerációban ahol még (annyira) nincs szegénység mint vidéken és így is sorba megjegyzéseket kapok a 17-19 éves korosztálytól mert a legtöbbnek még jogsija sincs vagy nincs több autó a családban és nem is tudna mit kölcsön kérni mert a szülei használják azt az egy darab autót ami van.
Egyébként engem is érdekelne,hogy tanulás mellett,hogyan lehet ennyi pénzt önerőből összegyűjteni? Nem elítélni akarlak csak a szimpla kíváncsiság vezérel.Ha akarod dobj egy privit,ha ennyire nem szeretnéd megosztani. 18/F
40, gyerekkorom óta jól tudok bánni a pénzzel, mindig tudtam, hogy miben van jó üzlet. ;-) Hamar rájöttem arra, hogy miben vagyok jó (nyelvek, kommunikáció) és ezeket a képességeket fejlesztettem. A fejlesztéshez szükség volt anyukám segítségére (kb. 5000 Eurot fektetett ebbe bele úgymond), de a többi csak rajtam múlott. Anyukámnak saját vállalkozása van, de sosem kényeztetett el, nem volt soha semmi a fenekem alá rakva, csak mindenre kaptam lehetőséget. Aztán, hogy hogyan használtam ki, rám bízták. Néhány hónapja örököltem is, úgyhogy szerencsés is vagyok. Félreértés elkerülése végett (előbb írták a tombolát), a szerencse nálam nem ugyanaz azzal, hogy nyerek valamit.
41, jó vicc. :-D Nem vagyok modell, nem is lehetnék. Nem vagyok sajnos elég magas és "túl izmos" vagyok. De többek között divattal is foglalkozom.
Újra a kérdező mellé kell állnom!
Vannak vállalkozások, amik kitermelik a megfelelő összeget a fennmaradáshoz, a fejlődéshez, és a haszon is megvan. Én már 14 éves koromban dolgoztam Apu vállalkozásában,és sok mindenre megtanított. Az is igaz, hogy a suli után nem biztos, sőt biztos, hogy nem feltétlen a bulin jár az eszem, bár azt sem szabad kihagyni, csak kevesebb idő adódik rá. Vannak olyan emberek, akik alkalmasak a vállalkozásra. és vannak olyanok ,akik nem. Ezeknek bele sem szabad vágni, mert biztos a bukás. Nagyon jó tanuló lecke volt Apu mellett dolgozni. Amit most leírok, lehet rajta nevetni, de igaz. Ha ehy vállalkozó vagy és csórón jelensz meg egy üzleti találkozáson, és nem létszik rajtad, hogy magabiztos, rendezett körülmények között élsz, nagyon kicsi az esély rá, hogy üzletet kötnek veled.
Értem ez alatt, hogy rendes ruha, cipő, márkás karóra, szép retikül, stb. Ezt meg kellett tanulnom, de fiatal fejjel eleinte nem tartottam fontosnak. Pedig az, legyen nő, vagy férfi az illető.
Ha működik a vállalkozás, akkor fent tudod tartani azt, és az életszínvonaladat is. Itt ne a minimálbérre gondolj.
Sok vállalkozás azért vegetál, mert az alkalmazottnak csak minimálbért fizet. és azért nem tesz meg mindent a munkája pontos és kreatív ellátásáért.
Egy egy projekt hozhat a konyhára akár 8-10 millát is.Ezeket nem szabad elszalasztani egy figyelmetlen , pontatlan munkával.
Ha ezt mind figyelembe veszitek és azt is, hogy kétszer , háromszor többet dolgozik egy vállalkozó, akkor ti is beláthatjátok, hogy meg van a megélhetéshez a pénz.
Az én szerencsém az, hogy engem a szüleim már nagyon korán bevezettek ebbe az életbe. Már a saját lábamon állok, úgy, hogy most mellette estin tanulok egyetemre járok.
Szóval meg is van a válasz arra, hogy a kérdezőnek honnan van ilyen kocsija. A szülei pénzéből. Önerőből ugyanis ilyen fiatalon lehetetlenség ennyi pénzt szerezni.
Gazdagok a szüleid, kérdező. De hát ez eddig is egyértelmű volt. A jó üzleti érzék meg csak fedőmese. Olyan lehetőségeid voltak és vannak, amik csak a gazdagoknak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!