Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:08
11/85 ASOT válasza:
basszus milyen pénzes csajok vannak itt :)
Valaki nem venne nekem egy Aston Martint?
12/85 A kérdező kommentje:
20, egyetemista.
2012. nov. 3. 22:22
13/85 anonim válasza:
nem voltunk soha gazdagok, csak kiskoromtól mániám volt ez a kocsi úgyhogy nagyon spóroltam rá :) meg is érte.
14/85 anonim válasza:
Mert a kocsid alapján "elérhetetlennek" gondolnak a maguk számára. Plusz kisebbségi komplexus,stb...Korábban tapasztaltam én is ezt. (igaz én férfi vagyok)
15/85 Sanyiiii válasza:
én is imádom a sport kocsikat de meg kérdezhetem tőled hogy hol lakol? :)
17/85 A kérdező kommentje:
7, 69000 Euro... És igen, idei. Az első vásárlók között vagyok.
8, azért elég durva, ha mindjárt arra gondol valaki, hogy biztosan térdelnem kellett érte...
2012. nov. 3. 22:29
18/85 anonim válasza:
Porsche 912- es még sportkocsinak számít? kicsit öreg, de most kaptam Aputól, teljesen felújítva. Mélybordó színű.
19/L
19/85 anonim válasza:
hát hallod, komoly, hogy ennyi idősen ilyen autód van, de végül is nem zavarna
20/85 Sanyiiii válasza:
igazad van ASOT sok pénzes csajok vannak itt :) nekem viszont (le szakadt az állam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!