Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavarna titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
tombolán nyerted?
2012. nov. 3. 22:36
 22/85 A kérdező kommentje:
Szórakoztató néhány hozzászólás itt. :-) Nem tombolán nyertem. Soha semmit nem nyertem még, ilyen téren nincs szerencsém. :-)
2012. nov. 3. 22:41
 23/85 anonim ***** válasza:

gazdag családban élsz? Mert per pillanat ezt tudom elképzelni logikus magyarázatként.

Nézd, ma Magyarországon a legtöbb ember nincs ilyen anyagi szinten. Ha lányként egy ilyen autót birtokolsz, akkor az automatikusan beindítja a fiúkban a reakciót, hogy téged csakis rettenetes követelmények teljesítése után lehet csak meghódítani. Most képzeld el, mit érez egy srác, ha neki (illetve a családjának9 csak egy Suzuki-ja van,!

Szóval, a legtöbb férfit zavarja, nagyon is.

2012. nov. 3. 22:42
 24/85 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, mivel én szegény vagyok és ez a kocsi többet ér, mint amit én 10 év alatt keresek. Szerintem teljesem máshogyan gondolkozom, mint akinek ilyen sok pénze van és ez biztosan problémákhoz vezetne a kapcsolatunk során is, ezért én nem kezdenék egy ilyen lánnyal. Persze van egy olyan sejtésem, hogy te sem egy olyan férfira vadászol aki még az autó szervizköltségeit sem tudja kifizetni.
2012. nov. 3. 22:43
 25/85 anonim ***** válasza:

OFF: először azt hittem,hogy kamu és csak egy srác szórakozik vagy egy vicc,aztán kezdtem el hinni mert azért volt már erre példa gyakorin..(ha nem is sajátja volt,de a 18 éves csaj arra panaszkodott,hogy szülei 5-ös bmw-jével járkálva sokan bámulják). De most megint nem bírom elhinni..

Egyébként ha nekem is 18-20 évesen lenne egy 1-2(vagy akár több) milliós autóm akkor nem zavarna,de így hogy hol apám LR Defenderjével vagy a másik munkásautónak használt 100 ezer forintért vásárolt 17 éves opel astrával járkálok,úgy zavarna.. 18/F

2012. nov. 3. 22:45
 26/85 Sanyiiii ***** válasza:
az utolsó 2 hozzászólónak igaza van sajnos Magyarországon sokan vannak így amiket le irtatok ( az utolsó 2 hozzászólónak írom)
2012. nov. 3. 22:50
 27/85 anonim ***** válasza:

Sokatoknak igaza van!

Nem tudom, hogy a kérdezőnek milyen kocsija van, de én azt tapasztaltam, hogy amióta megkaptam a kocsit Aputól, azóta valahogy elmaradoznak a régi barátaim, barátnőim, és újak csapódtak, vagy akarnak csapódni hozzám. Csak két barátnőm maradt meg igazán, pedig én nem változtam meg. Ugyan az a lány vagyok, mint ezelőtt.

2012. nov. 3. 23:02
 28/85 anonim ***** válasza:

Zavarna, ezzel nem vagyok szerintem egyedül.

Jó dolog, hogy ilyen jómódù vagy de ezzel a pasik nagy rèszèt ki is zàrtad a jelöltek közül.

2012. nov. 3. 23:11
 29/85 Sanyiiii ***** válasza:
meg mondom én neked hogy a kérdezőnek milyen kocsija van porsche cayman r! én most nem szeretnék itt okoskodni de szerintem azért maradoznak el a régi barátnők illetve barátok ahogy te írtad mert ők azt hiszik hogy meg kaptad a kocsit és már nem akarsz velük beszélni hanem egy teljesen más környezetbe akarsz tartozni ( és tényleg nem akarok okoskodni mégegyszer ki hangsúlyozom )
2012. nov. 3. 23:14
 30/85 anonim ***** válasza:

Én is erre gondolok, de nincs igazuk, mert ők a barátaim, és szeretném is megtartani őket.

Azért, mert apu vállalkozása megindult, és megengedheti magának, azért én nem szeretnék hátrányba kerülni.

Én nem változtam! ezt próbálom sujkolni a barátaimba is.

Nem egy elkényeztetett kis csitriként nevelkedtem. Ugyan úgy, mint az eddigi, és reményeim szerint a további barátaim is.

2012. nov. 3. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!