Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?
gazdag családban élsz? Mert per pillanat ezt tudom elképzelni logikus magyarázatként.
Nézd, ma Magyarországon a legtöbb ember nincs ilyen anyagi szinten. Ha lányként egy ilyen autót birtokolsz, akkor az automatikusan beindítja a fiúkban a reakciót, hogy téged csakis rettenetes követelmények teljesítése után lehet csak meghódítani. Most képzeld el, mit érez egy srác, ha neki (illetve a családjának9 csak egy Suzuki-ja van,!
Szóval, a legtöbb férfit zavarja, nagyon is.
OFF: először azt hittem,hogy kamu és csak egy srác szórakozik vagy egy vicc,aztán kezdtem el hinni mert azért volt már erre példa gyakorin..(ha nem is sajátja volt,de a 18 éves csaj arra panaszkodott,hogy szülei 5-ös bmw-jével járkálva sokan bámulják). De most megint nem bírom elhinni..
Egyébként ha nekem is 18-20 évesen lenne egy 1-2(vagy akár több) milliós autóm akkor nem zavarna,de így hogy hol apám LR Defenderjével vagy a másik munkásautónak használt 100 ezer forintért vásárolt 17 éves opel astrával járkálok,úgy zavarna.. 18/F
Sokatoknak igaza van!
Nem tudom, hogy a kérdezőnek milyen kocsija van, de én azt tapasztaltam, hogy amióta megkaptam a kocsit Aputól, azóta valahogy elmaradoznak a régi barátaim, barátnőim, és újak csapódtak, vagy akarnak csapódni hozzám. Csak két barátnőm maradt meg igazán, pedig én nem változtam meg. Ugyan az a lány vagyok, mint ezelőtt.
Zavarna, ezzel nem vagyok szerintem egyedül.
Jó dolog, hogy ilyen jómódù vagy de ezzel a pasik nagy rèszèt ki is zàrtad a jelöltek közül.
Én is erre gondolok, de nincs igazuk, mert ők a barátaim, és szeretném is megtartani őket.
Azért, mert apu vállalkozása megindult, és megengedheti magának, azért én nem szeretnék hátrányba kerülni.
Én nem változtam! ezt próbálom sujkolni a barátaimba is.
Nem egy elkényeztetett kis csitriként nevelkedtem. Ugyan úgy, mint az eddigi, és reményeim szerint a további barátaim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!