Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavarna titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
50%

Én is írtam már, hogy nem éhbérért dolgoznak nálam az emberek. 2 egyetemista lány, és két fiú. Jól meg vannak fizetve. Többet keresnek egyetemista létükre, mint sok ember főállásban.

Lakberendezéssel foglalkozok.

Az, hogy Apuék segítettek, szerintem természetes, mert én vagyok a gyerekük, és Valamiért azt szerették volna, ha viszem valamire. Kicsi korom óta dolgoztam Apu vállalkozásában, és amikor a korom megengedte., akkor segítettek az indulásban. Ettől kezdve énrajtam múlik minden. Az hogy megy a szekér, az annak köszönhető, hogy Apu megtanított a vállalkozás ismeretére, és annak buktatóit is megismertette velem. Induláskor kaptam tőle a levetett öreg porchéját, felújítva. Ettől kezdve a lakásom , a kocsim, és az életem költségeit magamnak kell előteremteni, és meg is teszem. Nem zsigerelek ki senkit, a nálam dolgozók, az egyetem után is itt szeretnének dolgozni, kivéve, ha ők is indítanak egy saját céget.

Dolgozok, és tanulok napi 10-15 órát. Nem miattam kapnak kevés pénzt azok akikről itt egyesek beszélnek.

Látszik a kérdezőn is, hogy egy magabiztos törekvő vállalkozó. Biztos vagyok benne, hogy a kocsiját a vállalkozása ki tudta termelni. Sajnos sok ember nem tudja elviselni, hogy vannak olyanok, akik tudtak értéket teremteni a maguk számára, és demagóg módon leszólják azokat, akik boldogulnak a saját erejükből. Ettől mindjárt gaz kapitalista kizsákmányoló lettem én és minden vállalkozó? Fogalmad sincs, hogy mennyit kell melózni a fennmaradásért. ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a témában, mert a kérdezővel együtt biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki elítél ezen az oldalon, mert egy kicsit jobban élünk. mind a beszólók.

Megint csak azt kérdezem. hogy zavar e a sportkocsi, vagy nem? Viszlát mindenki.

2012. nov. 5. 22:21
 72/85 A kérdező kommentje:
71, köszönöm, hogy mellém álltál úgymond. Nem érdemes senkivel sem vitázni, úgysem fogják fel. Azt gondolják, hogy otthon ülök egész nap és a lábaimat lógatom, meg úgy élek, mint Paris Hilton... Bármit mondasz, csak hajtják az övékét.
2012. nov. 5. 23:23
 73/85 anonim ***** válasza:
Kérdező, én vagyok az, aki azt kérdezte tőled, hogy miért volt szükséged a Porschéra. Arra lennék kíváncsi, hogy te milyen fiút szeretnél magad mellé? Zavarna-e, ha csak átlagos anyagi helyzetű? És a másik, hogy ha az lenne a kérése, hogy akkor, mikor ketten utaztok a Porschéval, ő vezessen, belemennél-e? (Induljunk ki abból, hogy jól vezet és normálisan!)
2012. nov. 5. 23:36
 74/85 A kérdező kommentje:
73, egyáltalán nem zavar az, ha átlagos anyagi helyzetben van. Miért is zavarna? Csak legyen felelősségteljes és becsületes. Ha jól vezet, akkor megengedném neki, hogy vezesse a kocsimat. A Caymant eddig csak én vezettem még, de a Citroenem sem adom oda akárkinek, 2 barátnőm vezette csak eddig, azt is azért, mert sokat ittam és nem akartam kockáztatni. Ha a pasi a közlekedési viszonyoknak megfelelően vezet, akkor hajthat bármikor, amikor együtt megyünk valahova.
2012. nov. 5. 23:43
 75/85 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem, mert ilyen esetben egy férfi esetleg attól tartana, hogy nem tekinted magaddal egyenrangú személynek. A legtöbb férfinak rendkívül nyomasztó, ha a barátnője többre vitte, mint ő.
2012. nov. 5. 23:49
 76/85 A kérdező kommentje:
75, ezzel tisztában vagyok. :-/
2012. nov. 5. 23:53
 77/85 anonim ***** válasza:
De azért, mert a pasi nem vitte többre, azért én ne fogjam vissza magam? Ugye.
2012. nov. 6. 01:07
 78/85 A kérdező kommentje:
77, én úgy gondolom, hogy arról sem tehetek, hogy nekem bejöttek a dolgok, meg arról sem, hogy másnak nem. Gondolj csak bele. Ha neked is lenne rá lehetőséged, biztosan megengednél magadnak egyes dolgokat, nem igaz? Pénztől függetlenül, nem teheti egy ember sem mindig azt, ami másoknak is tetszik. Nem szeretnék magamtól megvonni semmit sem csak azért, mert másnak az nem tetszik. Egyébként meg a jó anyagi helyzet nem igazán tudja pótolni, vagy helyettesíteni az ember belső gazdagságát, ha érted, hogy mire gondolok.
2012. nov. 6. 07:13
 79/85 anonim ***** válasza:

a pénz nem boldogít de jó ha van, ha téged nem zavar h olyan párod lenne aki nem áll anyagilag úgy mint te akkor az 1 jó pont, a szeretet pénztől független.

de vigyázz mert vannak olyan emberek akik csak pénzedért szeretnének :S

engem nem zavarna ha olyan kocsid van meg az se h nem vezethetem elég az ha elvinnél kocsikázni :P

én motorozni szeretek de mindenki azt mondja megvettem a halálomat, de ennyi boldogságom van

18/F

2012. nov. 6. 14:17
 80/85 anonim ***** válasza:
46%

Én már azt is leírtam, hogy ez egy tipikus céges duma. Vagyis hiába valós tényt mond valaki, a cégek akkor is mindig mindent tagadnak, ami a hírnevüket sérti. El akarják hallgattatni az igazságot.

Amúgy az az általános, hogy éhbérért robotoltatják az embereket. Ez bizonyára rád is igaz.

A másik meg hogy eddig is egyértelmű tény volt, hogy csak a gazdag szüleidnek köszönhetsz mindent. Legalább csoda, hogy most már ezt beismerted (bár később ellent mondasz).

Látszik a kérdezőn is, hogy egy tipikus beképzelt, gazdag szülők gyermeke. A szülei pénze nélkül neki sem lenne kocsija. Minden ember el tudja hinni és viselni, hogyha valaki pénzeli, akkor abból lehet több pénzt csinálni.

"és demagóg módon leszólják azokat, akik boldogulnak a saját erejükből."

Na itt nagyot buktál. Ez az egyik legnagyobb marhaság amit írtál. Demagóg beképzelt módon írod, hogy saját erőből értetek el mindent... Pedig valójában ti nem saját erőből boldogultok, hanem a szüleiteknek köszönhetően. Tény, hogy a vállalkozók túlnyomó többsége (tehát szinte mind) kizsákmányoló. Így termelnek maguknak pénzt.

Látom, már neked is fáj, hogy valaki szembesít téged a dolgokkal.

Ezek szerint még nem néztél tükörbe. Ám tőled ez sem meglepő..

Itt azzal van a gond, hogy te a saját érdemednek tekinted a helyzetedet, pedig valójában nem az! Nem a te érdemed, hogy gazdag szülőköz születtél.

2012. nov. 11. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!