Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?
Na jó! Fiúk. Aput hagyjuk ki ebből. Nem követett el hibákat.
Most megy a vállalkozása, és ha megy , úgy is él. Én pedig az én életemet élem, és úgy, ahogy eddig.
És törekedni is fogok, hogy a barátaim mellettem maradjanak, mert szerintem az élet jó barátok nélkül elég sivár lehet. És ezt a törekvésemet úgy szeretném véghez vinni, hogy a kocsi is megmaradjon. és a barátok is barátok maradjanak. Nem lesz nehéz, mert szeretem őket.
34: én fel se hoztam az apukáját meg senkit persze ennek csak örülni lehet hogy be indult a vállalkozás én egy rossz szóval sem mondtam na jó csak ennyit akartam na megyek helló
Jó Éjt Mindenkinek!
Itt többen is azt írták, hogy ez a kocsi idei. Tehát ez arra utal, hogy hazugságot írtál, mert kiskorodban még nem is létezett.
"Soha semmit nem nyertem még, ilyen téren nincs szerencsém."
Dehogynem. Szerencséd van, mert gazdag apucit nyertél amikor megszülettél. (Mint ahogyan itt még néhány válaszoló is.) ;)
Még a likát is nyald ki neki, nehogy egyáltalán még halvány gondolatfoszlányként is felmerüljön az, hogy megsértődik. ;D
A te kocsid legalább hasznosabb, mint a kérdező állítólagos luxuskocsija, mert a tied terepen is tud menni. :)
32, ha így nézzük, apukám egy csóró alak. :-) 2 háza van, más semmi, de én őt így szeretem, ahogy van. Nem az ő pénzéből vettem a kocsit, hanem a sajátomból.
37, sosem panaszkodtam eddig, nekem nem volt problémám, ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy milyen helyzetben vannak mások.
38, fent írtam, hogy apukám nem gazdag. :-)
35, teljesen megértelek téged.
Tetszenek a hozzászólások egyébként, örülök, hogy őszinték vagytok. Amióta látják az emberek, hogy jól állok, kicsit távolságtartóbbak lettek, a barátaim is és ez nem túl jó érzés. Ez van. Úgy látszik, hogy általános előítélet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!