Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavarna titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 Sanyiiii ***** válasza:
Már Bocsi hogy meg kérdezem de hány éves vagy ? isten az atyám hogy nem akarlak meg sérteni téged (de sajnos már én is kerültem ilyen helyzetbe de a végén én estem pofára mert azt hittem hogy a haverom meg kapta a jogsiját és én viszont azt éreztem hogy megint egyedül maradok és megint vissza húzódok a saját kis világomba de a végén én tévedtem ez az én esetem ) amit neked akartam írni az ez lesz hogy viselkedj ugyan úgy mint régen amikor nem volt meg a kocsid és akkor rá jönnek a barátaid hogy nagyot tévedtek!
2012. nov. 3. 23:34
 32/85 anonim ***** válasza:
Felvetne bennem egy csomó kérdést. Vagyis inkább elbizonytalanítana. Egy 20 éves gyereknek nem szabad ilyen drága ajándékot adni. Ha a szülő elkövette ezt a hibát, akkor biztosan sok hasonlót elkövetett az elmúlt 20 év során. Félnék, hogy el elkényeztetett lányról van szó.
2012. nov. 3. 23:42
 33/85 Sanyiiii ***** válasza:
ezt neked kell el dönteni és neked kell meghozni a döntést ( mond meg nyugodtan ha megbántottalak valamivel)
2012. nov. 3. 23:48
 34/85 anonim ***** válasza:
0%

Na jó! Fiúk. Aput hagyjuk ki ebből. Nem követett el hibákat.

Most megy a vállalkozása, és ha megy , úgy is él. Én pedig az én életemet élem, és úgy, ahogy eddig.

És törekedni is fogok, hogy a barátaim mellettem maradjanak, mert szerintem az élet jó barátok nélkül elég sivár lehet. És ezt a törekvésemet úgy szeretném véghez vinni, hogy a kocsi is megmaradjon. és a barátok is barátok maradjanak. Nem lesz nehéz, mert szeretem őket.

2012. nov. 3. 23:55
 35/85 anonim ***** válasza:
Ja és 19 éves vagyok.
2012. nov. 3. 23:56
 36/85 Sanyiiii ***** válasza:

34: én fel se hoztam az apukáját meg senkit persze ennek csak örülni lehet hogy be indult a vállalkozás én egy rossz szóval sem mondtam na jó csak ennyit akartam na megyek helló

Jó Éjt Mindenkinek!

2012. nov. 4. 00:04
 37/85 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy itt, ebben az országban a válság idején milyen sok a gazdag ember... Akkor nem értem, hogy mi a probléma. Nagy itt a gazdagság. 20 000 000 forintos kocsikkal rohangálnak.
2012. nov. 4. 00:31
 38/85 anonim ***** válasza:
100%

Itt többen is azt írták, hogy ez a kocsi idei. Tehát ez arra utal, hogy hazugságot írtál, mert kiskorodban még nem is létezett.

"Soha semmit nem nyertem még, ilyen téren nincs szerencsém."

Dehogynem. Szerencséd van, mert gazdag apucit nyertél amikor megszülettél. (Mint ahogyan itt még néhány válaszoló is.) ;)

Még a likát is nyald ki neki, nehogy egyáltalán még halvány gondolatfoszlányként is felmerüljön az, hogy megsértődik. ;D

A te kocsid legalább hasznosabb, mint a kérdező állítólagos luxuskocsija, mert a tied terepen is tud menni. :)

2012. nov. 4. 00:32
 39/85 A kérdező kommentje:

32, ha így nézzük, apukám egy csóró alak. :-) 2 háza van, más semmi, de én őt így szeretem, ahogy van. Nem az ő pénzéből vettem a kocsit, hanem a sajátomból.

37, sosem panaszkodtam eddig, nekem nem volt problémám, ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy milyen helyzetben vannak mások.

38, fent írtam, hogy apukám nem gazdag. :-)

35, teljesen megértelek téged.

Tetszenek a hozzászólások egyébként, örülök, hogy őszinték vagytok. Amióta látják az emberek, hogy jól állok, kicsit távolságtartóbbak lettek, a barátaim is és ez nem túl jó érzés. Ez van. Úgy látszik, hogy általános előítélet ez.

2012. nov. 4. 09:23
 40/85 anonim ***** válasza:
ha saját pénzből vetted a kocsit, akkor viszont érdekelne, hogy voltál képes rá? Ilyen fiatalon autót venni önerőből elég fura. Még ha egy Opel Astra vagy egy Suzuki lenne, akkor talán, de ez sokkal komolyabb dolog.
2012. nov. 4. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!