Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavarna titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:
59, kár bármit is magyarázni, ők hajtják a sajátjukat. Okos enged, bolond szenved.
2012. nov. 4. 21:11
 62/85 anonim ***** válasza:
100%

Tartom magam ahhoz, hogy a szülő hibát követ el, ha túl sokat tol a gyereke feneke alá.

Amúgy én randira mindig gyalog mentem. Nem akartam sem elbűvölni, se elriasztani a lányt az autómmal.

A sikeres vállalkozás szerintem 3 dologból áll össze. Ötlet, tőke és munka. Lehet azt mondani, hogy csak a pénzt adták a szülők, de a dolog harmada. A kérdező életkorából - a vállalkozás ismerete nélkül - arra tippelek, hogy tudás és tapasztalat hiányában a munkát sem ő végzi, vagy nem igényel komoly szaktudást a munka. Tehát marad az ötlet. Nagyon sok sikerre érdemes ötlet nem jut el a megvalósításig, mert nem sikerül mögé tőkét állítani. Megfelelő háttérrel nem olyan nehéz sikeresnek lenni.

De ismerek olyan egyetemistát, aki semmit nem tesz jövőjéért. Elvégzi a kötelezőt, de abban bízik, hogy majd a papírjával szerez egy jól fizető menedzser állást.

2012. nov. 5. 12:04
 63/85 anonim ***** válasza:
73%

Ez egy tipikus céges duma. Aha, most itt leírod, hogy milyen jó ember vagy te és apád, közben meg valószínűleg az a gyakorlat, hogy éhébrért és megfizetetlen túlóráztatással dolgoztatjátok őket. Ugyanis ez az általános.

Én nem tehetek róla, hogy te nem tudsz olvasni se. Mivel nem rólam szól a téma, hanem csak szembesítettelek téged a valósággal.

Szóval a fején találta a szöget az 56-os válaszoló. De hát eddig is egyértelmű volt, hogy igaza van.

Azt még valamennyire el lehet hinni, hogy külföldön kifizetődőbb befektetni. Azt is el lehet hinni, hogy külföldön nem éhbérért dolgoztatják az embert. (De biztos nem annyit kapnak, amennyit te kaptál.)

Aha, persze, 5000 euróból vettél egy 70000 eurós kocsit. Hagyjuk már.

A legtöbb ember nem kap csak úgy 5000 eurót a semmire. Itt az a lényeg, hogy ez nem a te érdemed. Csak jó helyre születtél.

Persze, hogy nem akarsz vitázni, mert tudod, hogy megfogtalak, és nem tudsz mit reagálni. Egyszerűen csak nem bírom az ilyen beképzelteket.

2012. nov. 5. 13:08
 64/85 A kérdező kommentje:

Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Egyedül dolgozom, nincs munkásom, kivéve a bejárónőmet, mert nincs időm a takarításra a munka és a tanulás mellett. 8 nyelven beszélek, gondolom ezzel világossá vált, hogy mivel foglalkozom... Anyukámnak van 4 munkása összesen.

62, egyetértek veled, hogy nem helyes, ha a szülő mindent a gyereke s*gge alá rak. Viszont segíteni igenis kell, lehetőséget adni neki és aztán majd él vele, vagy nem. A környékünkre jellemző, hogy mindenki azt várja, hogy majd a sült galamb a szájába száll és nem kell érte semmit, vagy csak nagyon keveset tenni.

63, nem, nem azért nem vitázom veled, mert igazad van, hanem azért, mert nem veszed észre, hogy végig csak ugyanazt írod, vádaskodsz? Nem én tehetek arról, hogy neked valami nem tetszik. Tipikus, igen, mindenki, aki jó anyagi helyzetben van, beképzelt! Pacsi!

2012. nov. 5. 14:05
 65/85 anonim ***** válasza:
70%

Áh, szóval fáj neked az igazság. Mondd, néztél már tükörbe? Kiderült, hogy nem.

Te már nem is vitázol, hanem csak a saját beteg rögeszmédet hajtogatod itt újra és újra. A saját képzeletvilágodban élsz. Ezért nem tudsz semmit a dolgokról.

Látom, azt észrevetted, hogy néhány dolgot megismételtem, de a gyenge elméd miatt képtelen vagy felfogni amit írtam. Én csak azért írtam le újra azt a pár dolgot, mert az előbb nem tudtad felfogni. Azt hittem, hogy most hátha... de te reménytelen eset vagy, nem én tehetek róla.

Néhány gazdag nem beképzelt, viszont te a beképzeltek közé tartozol. Pacsi!

2012. nov. 5. 14:26
 66/85 A kérdező kommentje:
65, egyáltalán nem érdekel az, hogy mit gondolsz rólam, vagy a kocsimról, vagy bármiről.
2012. nov. 5. 19:57
 67/85 anonim ***** válasza:
engem nem a kocsi izgat :D
2012. nov. 5. 20:05
 68/85 A kérdező kommentje:
67, elég baj lenne, ha esetleg egy kocsira állna a farkad. :-D
2012. nov. 5. 20:33
 69/85 anonim ***** válasza:

arra nem de a vezetőjére biztos ;)

akinek meg mindene a kocsi élje abba az életét kocsi nem érez nem tud érinteni :P

2012. nov. 5. 21:10
 70/85 A kérdező kommentje:
69, természetesen. :-) Egy közlekedési eszköz, ami élményt nyújt. :-)
2012. nov. 5. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!