Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavarna titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket az, ha a barátnőtöknek sportkocsija lenne?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
Aha, és 5000 euróból vettél egy olyan kocsit?! Hát persze... Külföldön élsz?
2012. nov. 4. 17:00
 52/85 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azt nem értem, hogy miért volt szükséged egy ilyen autóra? ha rendszeresen dolgozol és benne vagy az üzleti életben, emellett viszont megfigyeled az embereket, akkor azt is tudhatod, hogy egy ilyen kocsi ma itthon, az átlag emberek között inkább ellenszenvet és irigységet vált ki. Tehát sokkal több kár,mint haszon származik belőle.

sok gazdag egyébként ezt úgy oldja meg, hogy tart egy drágább kocsit a reprezentációra és egy másikat a mindennapokra.

2012. nov. 4. 17:13
 53/85 A kérdező kommentje:

51, :-). Nehéz gondolkozni? :-) A kocsi több, mint 69000 Euroba került. Az 5000 Euro arra szolgált, hogy kiképezzem magam, tapasztaljak, tanuljak. Most is tanulok és mellette dolgozom. Igen, külföldön élek.

52, nekem is van egy Citroenem is a Porschem mellett. Hogy miért kellett? Mert nő létemre nagyon szeretem a sportos autókat, a sok lóerőt és kitűnő sofőr vagyok.

2012. nov. 4. 17:38
 54/85 anonim ***** válasza:

Jól tudtam ezt is, habár ez is egyértelmű.

Külföldi gazdag szülők gyerekeként a szülők pénzéből persze, hogy tudsz ilyen kocsit venni. Ezért nincs itt miről beszélni.

2012. nov. 4. 18:21
 55/85 anonim ***** válasza:
50%

Miért bántjátok Őt? Nem Ő, hanem én kaptam az Apukámtól a Porschét. Ő a saját pénzéből vette.

És igen is úgy van ahogy mondja. Dolgozni, és vállalkozni kell ahhoz, hogy vidd az életben valamire.

Sajnos nem mindenki alkalmas rá. Vannak, akik ledolgozzák a kis 8 órájukat, és mennek a bank automatához, hogy elköltsék a kevés pénzt amit keresnek. Vannak, akik éjt nappallá téve dolgoznak, és meg is van a haszna.

Az pedig, hogy Ő is meg én is a szülőktől olyan induló löketet kaptunk az nem szégyellni való. Én is tanyán születtem, és bizony 10 éves lány létemre ganajoztam a birkákat. , mert akkor még csak ott laktunk. Apunak volt egy ötlete, belevágott, és bejött neki. Ebből a gyerekét segíteni szégyen? Mos sem Ő sem én nem szorulunk Apura, mert megmutatta a helyes utat, és tudunk is élni vele.

Irigy emberek mindig vannak. De arra lennék kíváncsi, hogy mi mindent tesznek meg a boldogulásukért. Az én apukámnak a Nagypapám semmit sem tudott adni. Mindent a saját erejéből teremtett elő. És az ő Apukája büszke is a fiára, az Apura. Én is az vagyok.

Akik ismernek azok tudják, hogy nem vagyok sem sznob, sem fellengzős. Bizony vesztettem miatta barátokat. Az igaz barátok akkor is megmaradtak.

2012. nov. 4. 18:42
 56/85 anonim ***** válasza:
64%
És akkor most magyar barátot akarsz vagy mit szeretnél? Csak azért írtad ki ezt a kérdést, hogy dicsekedhess?
2012. nov. 4. 19:42
 57/85 anonim ***** válasza:

Csakhogy a legtöbb ember úgy van vele, hogy dolgozik napi 10-12 órát reggeltől estig éhbérért, amiből a rezsit sem tudja fizetni. Hiába okos ember, hiába lenne profi üzletember, semmit sem tehet, mert nem gazdag szülők gyerekeként született. Szóval te csak álomvilágban élsz, mivel addig sem tudsz ellátni, amit most leírtam. Főleg, hogy magadból indultál ki. Hát igen, a gazdagéknál valóban úgy megy, hogy rögtön kiveszik a pénzt, hogy aztán elszórják. A minimálbéresek meg azon gondolkoznak, hogy a vizet vagy a fűtést tudják-e kifizetni.

"Az pedig, hogy Ő is meg én is a szülőktől olyan induló löketet kaptunk az nem szégyellni való."

Csakhogy ez nem a ti érdemetek. Csupán jó helyre születtetek.

"Apunak volt egy ötlete, belevágott, és bejött neki."

Sokan másoknak is vannak ötleteik, bele is vágtak, de nem jött be nekik.

Ugyan mibe vágott bele a te apád? Milyen vállalkozás ilyen sikeres ebben az országban válság idején? Esetleg olyan vállalkozó a te apád is, aki kizsákmányolja az alkalmazottait, kiszúrja a szemüket éhbérrel? Ugyanis itt minden vállalkozó ilyen.

"Az igaz barátok akkor is megmaradtak."

Na meg jönnek az érdekbarátok is. :)

Én is pont ugyanerre gondoltam. :)

2012. nov. 4. 19:58
 58/85 anonim ***** válasza:
Azt hiszem eltèrtetek a tàrgytól, de az indulatos hozzàszólàsok alapjàn az eredeti kèrdèsre a vàlasz egy hatàrozott igen :D
2012. nov. 4. 20:39
 59/85 anonim ***** válasza:
51%

Apunál sem , és nálam sem minimálbérért dolgoznak.

jelenleg senkinek sincs szándékában elmenni tőlem.

De valóban Hülye voltam, hogy belementem ebbe a vitába.

Itt tényleg nem erről szól a kérdés.

Én nem tehetek róla, hogy Te mennyit dolgozol és mennyit keresel.

Azt mond meg, hogy irritál e a sportkocsi, vagy nem?

2012. nov. 4. 20:48
 60/85 A kérdező kommentje:

56, miért ne szerethetnék egy magyar barátot? Én is magyar vagyok, csak határon túli. Ez minden, csak nem dicsekvés. Feltettem egy kérdést, sejtettem, hogy vitázás lesz, de ez van. Kíváncsi voltam/vagyok és kész. Gondolom, hogy te is ugyanúgy teszel fel kérdést.

57, én megértem azt, hogy az embereknek elegük van és, hogy nehéz, de nem hiszem, hogy ezért én lennék a bűnös. Én senkit sem semmizek ki. Anyukám sem semmiz ki senkit, a munkásai mind becsületesen és időre megvannak fizetve. Az a bizonyos 5000 Euro arra kellett, hogy kimenjek külföldre tanulni, hogy most dolgozni és befektetni tudjak. De nem vitázom veled, mert az irigységed kézenfekvő. És valóban eltértünk a témától, látom, hogy a válaszod az, hogy igen, csak nem értem, hogy miért volt szükség egyáltalán arra, hogy vitázni kezdj, de te tudod.

2012. nov. 4. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!