Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos pasik, akik egyfolytában kibúvót keresnek! Mit szóltok ehhez? (kép)
Lányként már nagyon elegem van a nap mint nap kiírt kérdéseitekből. Én sem voltam magammal megelégedve, hát tettem érte, hogy szebb legyek. Sportoltam (még kéne, de folyamatban van továbbra is) és változtattam még néhány dolgon. Ti miért nem kezdetek valamihez?
Itt ez a kép. Szerintem 10-ből 9 nő azt mondja rá, hogy jó pasi lett.
Nem akarok senkit sem megbántani, de azt gondolom, elég volt a "Vékony vagyok és sosem lehet szép barátnőm, igaz?" című kérdésekből.
Ha valaki veszi a fáradtságot, hogy a külsejét megváltoztassa, akkor nyilván igyekszik a belsejét is formálni. Nekem legalábbis ez logikusnak tűnik, főleg, hogy konkrétan kidolgozott céllal kezdtem neki. Következetesen 14 pontba szedtem, hogy miben akarok változni, és ezeken következetesen végigmentem. Az eredményekről feljegyzéseket készítettem.
Szóval az sem számít, hogy foglalkozol-e a belső értékekkel, a kommunikációval, a férfi-női kapcsolatok dinamikájával, testbeszéddel. Megnyugtathat és felvértezhet a tudás, azonban nem segít semmit azon, ha valakinek olyan hátrányai is vannak, ami megváltoztathatatlan.
Akiknek ennek ellenére nyilván mindenkinek lehet szerencséje. De ez inkább szerencse, sem mint a külső vagy belső változás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!