Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos pasik, akik egyfolytában kibúvót keresnek! Mit szóltok ehhez? (kép)
Lányként már nagyon elegem van a nap mint nap kiírt kérdéseitekből. Én sem voltam magammal megelégedve, hát tettem érte, hogy szebb legyek. Sportoltam (még kéne, de folyamatban van továbbra is) és változtattam még néhány dolgon. Ti miért nem kezdetek valamihez?
Itt ez a kép. Szerintem 10-ből 9 nő azt mondja rá, hogy jó pasi lett.
Nem akarok senkit sem megbántani, de azt gondolom, elég volt a "Vékony vagyok és sosem lehet szép barátnőm, igaz?" című kérdésekből.
A túl kigyúrt test alatt ilyet értetek?
Amúgy lányok. Tudom, hogy mindenkinek különböző az ízlése, de nektek nem tetszik, ha egy pasi izmos? :D Persze, nem csak ez számít, de tényleg nem értelek titeket.
Tapasztalatom szerint a kicsik tovább élnek mint a nagyok.
Akkor ehhez képest mit számít, hogy kinek mi a véleménye?
Kína elég szépen fejlődik, pedig sok ott a kicsi.
Csak a torz felfogású elpuhult nyugati társadalom hiszi azt, hogy a testi nagyság erény. Mi az erény egy nem teledoppingolt 150 kilós emberen? Mert szerintem a nagy test valahol itt kezdődik.
25: Igaz, bár kína kicsit elszúrta a népességpolitikáját. Vészesen fogyatkozni kezdtek arrafelé a nők. Most kezd magához térni a társadalom. Például egyre többet szeretnének lánygyereket.
Ennek oka, hogy mivel hagyományosan a fiú számított értékesebbnek, ezért amikor mindenkinek csak egy gyereke születhetett, először mindenki fiút akart.
Akiknek viszont mégis lányuk lett, azok igyekeztek taníttatni, jó pályára szánni. Ez az oka annak is, hogy a kínai mérnökök közel fele nő.
Ahogy bejött ez a dolog, most már egyre többen "kiegyeznek" a lánygyerekkel. Remélhetőleg nem késő.
Én nem haragszok! :D
Senki nem mondta, hogy a nagy test erény, de egy sportos test sokkal vonzóbb, mint egy nem vele ellentétes.
Igazatok van abban, hogy a lelki gondokon nem változtat a jó kinézet, de azok, akik nap mint nap írogatnak ide, 90%-uk a testük miatt lelkibeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!