Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányos pasik, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos pasik, akik egyfolytában kibúvót keresnek! Mit szóltok ehhez? (kép)

Figyelt kérdés

Lányként már nagyon elegem van a nap mint nap kiírt kérdéseitekből. Én sem voltam magammal megelégedve, hát tettem érte, hogy szebb legyek. Sportoltam (még kéne, de folyamatban van továbbra is) és változtattam még néhány dolgon. Ti miért nem kezdetek valamihez?

Itt ez a kép. Szerintem 10-ből 9 nő azt mondja rá, hogy jó pasi lett.

[link]

Nem akarok senkit sem megbántani, de azt gondolom, elég volt a "Vékony vagyok és sosem lehet szép barátnőm, igaz?" című kérdésekből.

2012. okt. 31. 20:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Tudod én leadtam vagy 30kg és belekezdtem egy kis testedzésbe és semmi se változott.

Én erre leginkább annyit tudok mondani, hogy

(nincs önbizalmam [ mert nincs barátnőm) nincs önbizalmam ] és az ördögi kör be is zárult.

2012. okt. 31. 22:52
 42/61 anonim ***** válasza:

Több féle módszert csináltam, volt, hogy heti ötször mentem és mindig egy adott testrészre mentem amíg bítram, volt, hogy hivatalos edzéster, de egyik se működöt. Lehet, hogy rosszúl csináltam valamit, tehetségem sincs hozzá, nem is érdekelt nagyon, prbáltam pontosan azt csinálni amit a leírásban, lehet, hogy nem mindig sikerűlt, de kötve hiszem, hogy annyira szarul csináltam volna, hogy csak a minimális haladást értem el.

Egyszer valaki mondta, hogy a testépítés 70% az étrendből áll, na nekem pont ez a nemesisem.

Így feladtam, reménykedek, hogy kölcsönösen szimpatikusak leszünk egymásnak egy lánnyal azt kész.

A helyesírási hibákért elnézést, egész nap gépeltem.

2012. okt. 31. 22:52
 43/61 anonim ***** válasza:
Vagy ha minden kötél szakad ott vannak a szteriodiok. Bár remélem a legendákkal ellentétben nem okoz impotenciát.
2012. okt. 31. 22:55
 44/61 anonim ***** válasza:

42-es próbáld meg a Fegyencedzést, nekem sem jött be annyira a kondi, viszont a Fegyencedzés brutálisan formál, legalábbis engem.

38-as, gondolom valahol kapcsolatba kerültél a PUA-val, mivel annak tök ugyanez az alapja.

2012. okt. 31. 23:15
 45/61 anonim ***** válasza:

ma 21:19

Nem a testünk miatt vagyunk betegek, hanem azon lányok miatt, akik képesek kigúnyolni, kinevetni a számukra nem tökéletes külsejű fiúkat. Az ilyen buta kislányokat kéne jól megleckéztetni, megérdemelnék.

2012. okt. 31. 23:43
 46/61 anonim ***** válasza:

Lifeishard!

Köszönöm a leírást, nagyon jó volt. Viszont azt elmondanám, hogy a kolival hatalmas mázlid volt.Azt mondják, annál nem is létezik jobb vadászterület!

2012. okt. 31. 23:50
 47/61 A kérdező kommentje:
Sem én, sem a barátnőim körében nincs olyan, aki kinevetne egy pasit csak azért, mert nem tökéletes a külseje. Nem azt mondom, hogy nincs ilyenek, de szerintem túlzol.
2012. okt. 31. 23:56
 48/61 anonim ***** válasza:

"Több féle módszert csináltam, volt, hogy heti ötször mentem és mindig egy adott testrészre mentem amíg bítram, volt, hogy hivatalos edzéster, de egyik se működöt."

Egyszerű: rosszul edzettél. Nem kell heti 5 edzés. 3 max 4 elég, de 5...Figyelj, ha mégis folytatni akarod akkor írj privátot és majd leírok 1-2 alap infót.

Ja és a szteroidok okoznak impotenciát, illetve heresorvadást és "cicisedést" :)

2012. nov. 1. 00:00
 49/61 anonim ***** válasza:
Lifeishard most nagyon jót írt (nőként mondom).
2012. nov. 1. 00:00
 50/61 anonim ***** válasza:

Igen, egyébként sportoljon a férfi, meg a nő is (bár a nőknek mostanában alapból van önbizalmuk).

De nem mindegy mit- ha rajtam múlna, ezek a hatalmas izomtömeg pasik eltűnnének és egy srác sem tenné a jó alakját tönkre "gyúrással".

Bár bánom is én, míg maradnak csinosak is. :)

2012. nov. 1. 00:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!