Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos pasik, akik egyfolytában kibúvót keresnek! Mit szóltok ehhez? (kép)
Lányként már nagyon elegem van a nap mint nap kiírt kérdéseitekből. Én sem voltam magammal megelégedve, hát tettem érte, hogy szebb legyek. Sportoltam (még kéne, de folyamatban van továbbra is) és változtattam még néhány dolgon. Ti miért nem kezdetek valamihez?
Itt ez a kép. Szerintem 10-ből 9 nő azt mondja rá, hogy jó pasi lett.
Nem akarok senkit sem megbántani, de azt gondolom, elég volt a "Vékony vagyok és sosem lehet szép barátnőm, igaz?" című kérdésekből.
"Nem akarok senkit sem megbántani, de azt gondolom, elég volt a "Vékony vagyok és sosem lehet szép barátnőm, igaz?" című kérdésekből."
Nem akarok senkit sem megbántani én sem, de azt gondolom elég volt azokból a lányokból, akik nem képesek a szemembe mondani, mi bajuk van!...
Van sportoló ismerősöm (3 éve gyúr), nagy melák, 45-ös karja van és alig mer csajozni.
Na itt egy jó ellenérv azoknak, akik minden srácnak, aki szeretne csajozni, azt mondják, menj el gyúrni. A test erősödésével még nem feltétlenül nyeri el a csajozási képességet valaki.
"Van sportoló ismerősöm (3 éve gyúr), nagy melák, 45-ös karja van és alig mer csajozni. Vannak jónéhányan így, szóval nem egyedi az eset. Itt bukik el a gondolatmeneted, kérdező. Mi van azokkal, akik jól néznek ki, de nőkhöz nem mernek szólni?"
Néhány észrevétel. A gyúrás nem segít, mert különböző a lányok ízlése, nekem és az én környezetemben a kigyúrtak nem "mennek".
Ezzel együtt (bármilyen fura) nem csak a külső számít. Akár egy kigyúrtnak is lehetne esélye, valami csoda folytán nálam. Elnézném a nagy izmait, ha mondjuk angyali természete lenne (volt már rá példa!)
A lányok egyébként perszehogy nem mondják mi a bajuk, én sajnos egyenes vagyok, kedvesen megmondom, ha nem az esetem a srác. Például túl kigyúrt. Ilyenkor jön a bántódás és az, hogy azért adhatnék egy esélyt, meg hogy felületes vagyok (ha túlérzékeny az illető, akkor ez úgy hangzik, hogy "szemét r.bi" vagyok :/)
"De a sport nagy önbizalmat ad, ami szerintem kihathat a csajozásra. Nem így van?"
Szerintem nem, vagyis én így tapasztalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!