Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányos pasik, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos pasik, akik egyfolytában kibúvót keresnek! Mit szóltok ehhez? (kép)

Figyelt kérdés

Lányként már nagyon elegem van a nap mint nap kiírt kérdéseitekből. Én sem voltam magammal megelégedve, hát tettem érte, hogy szebb legyek. Sportoltam (még kéne, de folyamatban van továbbra is) és változtattam még néhány dolgon. Ti miért nem kezdetek valamihez?

Itt ez a kép. Szerintem 10-ből 9 nő azt mondja rá, hogy jó pasi lett.

[link]

Nem akarok senkit sem megbántani, de azt gondolom, elég volt a "Vékony vagyok és sosem lehet szép barátnőm, igaz?" című kérdésekből.

2012. okt. 31. 20:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van önbizalmuk, mert még a legcsúnyább nőkre is nyomulnak a fickók.
2012. nov. 1. 00:25
 52/61 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetértek. De mit csináljak vele? :O AZ Ő HIBÁJUK? :)
2012. nov. 1. 01:15
 53/61 anonim ***** válasza:

Nem, ez a sok igénytelen állatnak a hibája, akik isten csinálnak még a legértéktelenebb nőstényből is.

ha feleennyi férfi lenne ma itthon és azok közül is az értelmesebbek maradnának meg, nagyon keserves időszak köszöntene rá azokra a csajokra, akik manapság fél méterrel járnak a föld felett.

2012. nov. 1. 12:05
 54/61 anonim ***** válasza:
56%

Ez, amit írnak itt sokan, hogy sportolj, mert megnő az önbizalmad, változtass kicsit magadon, ez a gyakorlatban nem működik. Leírom az én példámat.

Én dagadt voltam egész életemben. Nyilván nem kellettem így senkinek. Lefogytam, sportoltam, divatos frizurát vágattam magamnak, egy lány ismerősöm segített nekem ruhákat választani. Szóval minden tőlem telhetőt megtettem. Az eredmény: 0, sőt az igazán bunkó visszautasításokat még ez után kaptam. Miért? Mert a magasságomon, továbbá az arcszerkezetemen nem tudok változtatni. Ez van. Szóval ne higgye itt senki, hogy attól még, hogy sportol, meg megteszi a tőle telhető legtöbbet, attól még a csajok nem küldik el élből.

Nyilván vannak pozitív példák. Mindenhol vannak. Vannak, akik halálos betegségeket élnek túl. Persze, de a legtöbb ember ezekbe a betegségekbe belehal. Ugyanígy van ez a lányoknál népszerűtlen fiúkkal is. Persze, hogy vannak pozitív példák, de a legtöbbünk egész életére népszerűtlen marad a lányoknál, és örülünk, ha akad legalább egy, aki megszán minket, és velünk marad. Szerencsés esetben.

2012. nov. 1. 12:28
 55/61 anonim ***** válasza:

12.28

Valószínű azért nem kaptál előtte olyan durva elutasításokat, mert a lányok alapból tudták, hogy olyan szerencsétlen vagy, hogy úgysem jön össze neked senki. Épp ezért megszántak és csak finoman koptattak le.

Miután kikupálódtál, hol és hogyan próbáltál meg ismerkedni?

2012. nov. 1. 12:42
 56/61 anonim ***** válasza:

Hogyan: többféle módon, de sosem voltam bunkó

Hol: egyetem, könyvtár, utca, teljesítménytúra közben, tömegközlekedési eszközön, neten, ahol éppen alkalom adódott.

2012. nov. 1. 12:51
 57/61 anonim ***** válasza:
Remélem, sok lány olvassa majd ezt a kérdést, mert elvileg ezek pont olyan helyszínek, amiket idealizálni szoktak.
2012. nov. 1. 13:03
 58/61 anonim ***** válasza:

"ha feleennyi férfi lenne ma itthon és azok közül is az értelmesebbek maradnának meg, nagyon keserves időszak köszöntene rá azokra a csajokra, akik manapság fél méterrel járnak a föld felett."

Szerintem túlélnék. :)

2012. nov. 1. 17:41
 59/61 anonim ***** válasza:
Nem arra gondoltam én se, csak arra, hogy véget érne ez a mostani "jó nő vagyok, semmit nem kell tudnom, úgyis én vagyok az isten" korszak.
2012. nov. 1. 18:13
 60/61 Lifeishard ***** válasza:

Kedves 54-es Válaszoló!

A külsőd rendbetétele alapvető, de nem elégséges. Én is leírtam a példámat. Nekem sem volt elég ennyi. Kommunikáció (verbális és non-verbális), önbizalom, humorérzék, a női virágnyelv és testbeszéd ismerete, ezek mind-mind kellenek ahhoz, hogy sikereid legyenek. Hiába írnám le, hogy láttam már alacsony és kevésbé jóképű faszikat a barátnőik (adott esetben nem is bányarémek) mellett, úgysem hinnéd el.

2012. nov. 1. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!