Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Dani kérdése:
Ki tudja nekem elmagyarázni a női logikát?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 17:10
51/58 fery66 válasza:
Egy férfinak,senki.(talán a teremtő)
52/58 anonim válasza:
egy nőben minden van, csak logika nincs
53/58 anonim válasza:
Hát amikor épp a férfi van "benne"- akkor tényleg nem :DD
55/58 anonim válasza:
nő vagyok, de van hogy még én sem értem a logikámat...bonyolult
56/58 anonim válasza:
Ellenkezőleg. Épp az okos fériaknak van nőies agyuk. Nem véletlenül volt a zsenik, költők, festők többsége bi vagy homoszexuális, a nagy gondolkozók többsége pedig vagy impotens, vagy szintén saját neme iránt vonzódó. S valjuk be, a tudósok, alkotók se valami "férfias" jelenségek. A hétköznapi férfi pedig általában zokniagyú. A kettő valahogy nem képez egy csomagot. Egyébként elég ellentmondásosak is, nem tudják mit akarnak, jobb a véleményükkel nem foglalkozni. Ha a nő szereti a szexet- rib_nc. Ha nem szereti- prűd. Ha csendes és kedves, akkor unalmas, menekülnek tőle egy vagány, flegma, "bunkó" csajhoz. Ha nagyszájú, határozott, akkor szerintük nem elég nőies. Pont a férfiak nem tudják mit akarnak, illetve totálisan ellentétesen viselkednek azzal, mint amit mondanak. Egyetlen dolog jön be náluk biztosan: ha egész egyszerűen nem foglalozik a nő a véleményükkel...
57/58 anonim válasza:
Azt még ki is hagytam, hogy feloldhatatlanul ellentmondásosak annak tekintetében, hogy mit várnak egy nőtől komoly kapcsolat terén (ha akarja, az a baj, ha nem, az is baj). Vagy szex terén. (Ha hamar "enged"- könnyen kapható; ha nem- akkor biztos frigid, vagy más egyéb).
58/58 TheDirtyBee válasza:
még maga a nő sem tudja hidd el nekem. ha valami nincs, az nincs. ez van. ezt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!