Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most ezmiez, nem értem a logikát?
Figyelt kérdés
Szoval hogy is mondjam, van egy lány mivel annyira fúrta az oldalamat a kíváncsiság hogy ki ő , felvettem facebookra, minden hátsó szándék nélkül(épp valamihez segítséget kért blablabla valami ilyesmi). Szoval felvettem, rá 2 percre már írt is, de akkor most már muszáj segítenem. Na ezzel rám írt... és onnan megkezdődtek a legújabb kalandjaim, mert hogy kb mindenről beszélünk csak arról nem ami miatt rám írt végül is, a múltkor hajnalig beszéltem vele már harmadik napja, és sacc per kb 1 hete vettem fel. Kérdezte már hogy buliba megyek e... háát nem mert már az agyhalál küszöbén vagyok 11 óra tanulás után, de nem ez a lényeg.Szerintetek merjem elhívni moziba, azaz hülye kérdés, inkább, ha elhívnám szerintetek jönne is? Lányok ti ha ennyit beszéltek valakivel az miért van? Nem ismer, jó látta a fényképeimet, meg a múltkor meg össze is futottunk, de hát az majdnem volt 3,14 perc mert nekem óra ő neki is, szoval agyő...2011. nov. 30. 20:52
1/8 A kérdező kommentje:
Ja lemaradt 22 F vagyok ős 21 L
2011. nov. 30. 20:53
2/8 MariskaHargitai válasza:
Ha már ennyit beszél veled, akkor tuti szimpi vagy neki!
3/8 anonim válasza:
Én sem értem a te logikád, de nem ez a lényeg.
4/8 anonim válasza:
"ezmiez"?!
Te délvidéki vagy?
Ott hallanni ilyet...
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok délvidéki, csak szeretem néha használni azt a kifejezést. Akkor a logikám... jó elég hülyén kérdeztem, megpróbálom rövidebben érthetőbben. Tényleg csak, és kizárólag azt szeretné, hogy segítsek neki, vagy szimpatikus vagyok neki, és elképzelhető, hogy lenne esélyem? Mutogatott ilyen netes fényképeket , amikor itt meg itt volt, meg hogy ezen nem jól fest, mert akkor szakított nem olyan túl rég a barátjával, meg ilyesmi... ?
2011. nov. 30. 21:11
6/8 anonim válasza:
Szimpi vagy neki, mert keresi a társaságod, és ő is szeret veled beszélgetni, mert hajnalokig szoktatok.:)
7/8 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre, remélem pár nap múlva is így lesz mert szeretném elhívni valahova mondjuk moziba. Most épp már 2 napja meg alig beszéltünk:S Jó most elvileg tanul, meg megy buliba, de olyan jó vele beszélni, rendesen hiányzik.
2011. nov. 30. 22:07
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne moziba hívd, legalábbis először ne. Hívd el mondjuk korizni. Szerintem az a legjobb "elsőrandis" hely. Megfoghatod korizás közbe a kezét, ha meg már fogod a kezét, nyert ügyed van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!