Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elmagyarazni ezt az erzest. Jobb mint mikor szerelmes lettem. De nem ember irant. (? )
Ma voltam eloszor focimeccsen. Eddig nem erdekelt a foci, de ma egy olyan hihetetlen erzes volt. Vagytam a golra, vagytam ra... Mikor kozeledtek a kapu fele, a szivem guy dobogott mint meg soha. A golnal meg nem volt eleg az hogy felugrodtam. Kiabalni akartam szivem meleyerol.. Az a hihetetlen boldogsag, az az izgalom. Tul keves volt a hangom hogy kikiabaljam mi szivem melyen volt.
Ugy erzem most magam, mintha mindig is ismertem volna a csapatot (CFR cluj. Kolozsvar csapata, Romania bajnoka). Mintha a parom lenne.. A szivem, mindenem.
Nem tudom mi tortent, de ez a vilagon a legjobb erzes. Forognek, kiabalnek tiszta szivembol s torkombol.Szaladnek az utcan egy zaszloval.Akarmit...
miért baj h lány vagy?
az már baj hogy ebbe a kategóriába írod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!