Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudja nekem elmagyarázni a női logikát?
kedves 17:22-es.
Ez a videó jó, de az a helyzet h az emberek változnak...
és nőknél meg felbontható korosztályokra is a mai világban meg pláne.
Régebben nem voltak ekkora oltári különbségek.
Max volt a szegény az átlag és a gazdag, de nem volt ilyen h a csőnacis pasik, meg a justine biberesek, meg atöbbi, és nők sem gondolkodtak 30 féle pasi után.
Hát ezt a logikát tényleg ne próbálja megérteni senki.
Kedves kérdező két könyv elolvasása után máris okosabb leszel:
A. J. Christian - A Nőkkel csak a baj van - (főleg az elsárkányosodás rész)
Berne Erik - Emberi játszmák című könyve.
Nekem sikerült megértenem azt hiszem :)
Mi a nők a "férfilogikát" nem értjük. Le is szögeztük, hogy a férfi paradox-lény. :) Egyszer azért sír, mert képtelen kielégíteni mérhetetlen szexuális vágyait (= a nők rosszak, mert nem fekszik le vele mind, amikor neki kedve tartja).
Máskor meg azért, mert a nők romlottak, erkölcstelenek, nem "hűségesek", nem szűziesek, micsoda dolog ez? Hol marad a női tartás? :)
Mellesleg: szinte természetes, ha a másik férfi barátnője vele csalja meg a párját, de égbekiáltó bűn, ha az ő barátnője lép félre másik férfivel.
A "kettős mércék" forgatagában a nő egyet tehet: csendesen, és bölcsen mosolyog. Továbbá örül, hogy a férfiak nem szedték még szét teljesen egymást. :)
Az Emberi Játszmák egyébként jó könyv, én is olvastam. De Cristian írásai nekem személy szerint nem jöttek be, főleg a nőket nem ismeri szegény.
A mézes-mázos stílusától pedig a falra másznék, ha nem lennék halálnyugodt természet. :)
Mostanában találták meg a Higgs bozont, ami alapján talán megfejtik a tudósok az univerzum keletkezését.
A női logika megfejtése így a negyedik évezredre marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!