Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tudja nekem elmagyarázni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Dani kérdése:

Ki tudja nekem elmagyarázni a női logikát?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 17:10
1 2 3 4 5 6
 41/58 darma7 válasza:
Egyszerü.Ha jo pasi vagy és pénzed is van, nyert ügy.Ha jo pasi vagy de nincs pénzed,már nehezebb.Ha szar pasi vagy de van pénzed,nyert ügyed van.Ha szar pasi vagy,és még pénzed sincs akkor viszlát.De mindegyikre jellemzö,ha nem keféled meg rendesen,és renszeresen,azonnal keresnek meguknak másik ..szt.Ezek a génjeikben vannak,és mindegyik letagadja.Ez van.Hmmm.
2012. szept. 12. 19:48
 42/58 ASOT ***** válasza:

19:35-ös!

Ahogy olvasom a megfelelő válasz a kérdésedre amit köbö én is írtam volna neked.

Az ott rejlik a 19:44-es válaszában!

2012. szept. 12. 19:49
 43/58 vagyokakilehetek ***** válasza:
minek az neked??? eddig mindenki meg volt nélküle, minek kellene ezen változtatni.
2012. szept. 12. 19:51
 44/58 HammerFist válasza:

A 19:46 os válaszom a tökéletes válasz a kérdésre!

A nők sokfélék,mindnek saját ''logikája'' van.

Én inkább léleknek vagy lelki világnak nevezném. :]

2012. szept. 12. 19:56
 45/58 anonim válasza:
A nőknek van logikájuk? :O
2012. szept. 12. 20:50
 46/58 anonim ***** válasza:
Azt hiszem kell az alábbiakhoz logika: a nő kel: 04.30, gyerek összekészít, cucc, ruha, férjnek kaja, magának cucc, 05.30.rohanás a bölcsibe, stb, meló, rohanás egész nap. Este 18.45-kor gyerekkel együtt haza, vacsorakészítés, mosogatás, rendrakás, gyerek etetés, fürdetés, stb. a Férj megjön: 23.40-kor, csontrészegen. A nő logikus, hogy megbánja, hogy ehhez a marhához hozzáment, logikus, hogy hátat fordít neki és végül logikus, hogy legalább a férjnek nevezett barom terhét ledobja a válláról, elválik, mert egyedül könnyebb. Nos, akinek nem inge, ne vegye magára.
2012. szept. 12. 21:23
 47/58 anonim ***** válasza:

46: És az az igazán logikus, aki ezt nem a saját kárából tanulja meg. :D

"A női logika sohasem létezett!

A nők külömbözőek,nagyon sokfélék ezért nem lehet megfejteni őket.

Hisztisek,szeszélyesek,nyűgösek,naívak."

Hehe, a fiúk tán nem hisztisek? Ne nevettess. :D

41- Pénz minek? Pénzem van. Inkább legyen formás pofija, és csinos popsija. :)

Én azt tapasztalom, hogy pénzre azoknak a pasiknak van szüksége, akik baromi sz.rul néznek ki, mert MINDEN nő a jól kinézőkkel megy el. Még a csóró csajok is. (Vagy az anyagias nők is). Lehet hogy felszednek egy gazdag fickót bankautomatának, de zsinórban csalják a csóró szépfiúkkal. Egyik ilyen jól kinéző haverom (már sokszor meséltem) pénz nélkül megy bulizni.

És néha több csajt is összeszed (olyanokat is, akiket egy "rondábbnak" fűzni kell italokkal, meg jó kocsival).

Szóval, a képlet úgy fest, hogy ha elég jó vagy, elég a tested- ha nem, akkor ezt kompenzálnod kell valamivel.

Legyen persze vmennyi pénze, mert én nem tartok el senkit. :)

2012. szept. 13. 08:36
 48/58 anonim ***** válasza:

Jah, mondjuk annyiból igaz az összefüggés, hogy ha van pénzed, biztos lesz csajod (vagy ha csaj vagy, pasid).

A gazdag réteget (mindkét nemnél) lefedi az anyagias réteg. Így a gazdagok mindenképp csajozhatnak/pasizhatnak ha akarnak.

2012. szept. 13. 08:39
 49/58 HammerFist válasza:

Hmm. Mivel a nőket megérteni nem lehet,szokjuk meg őket,szeressük őket olyannak amilyenek. :)

Az én csajom csóró meg én is az vagyok,ez így a legjobb mert 100000% hogy nem a pénzem miatt szeret. :D

2012. szept. 13. 10:07
 50/58 EagleHUN ***** válasza:
A "női logika" tartalmaz mindent ami valójában nem logikus. :)
2012. szept. 13. 11:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!