Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudja nekem elmagyarázni a női logikát?
19:35-ös!
Ahogy olvasom a megfelelő válasz a kérdésedre amit köbö én is írtam volna neked.
Az ott rejlik a 19:44-es válaszában!
A 19:46 os válaszom a tökéletes válasz a kérdésre!
A nők sokfélék,mindnek saját ''logikája'' van.
Én inkább léleknek vagy lelki világnak nevezném. :]
46: És az az igazán logikus, aki ezt nem a saját kárából tanulja meg. :D
"A női logika sohasem létezett!
A nők külömbözőek,nagyon sokfélék ezért nem lehet megfejteni őket.
Hisztisek,szeszélyesek,nyűgösek,naívak."
Hehe, a fiúk tán nem hisztisek? Ne nevettess. :D
41- Pénz minek? Pénzem van. Inkább legyen formás pofija, és csinos popsija. :)
Én azt tapasztalom, hogy pénzre azoknak a pasiknak van szüksége, akik baromi sz.rul néznek ki, mert MINDEN nő a jól kinézőkkel megy el. Még a csóró csajok is. (Vagy az anyagias nők is). Lehet hogy felszednek egy gazdag fickót bankautomatának, de zsinórban csalják a csóró szépfiúkkal. Egyik ilyen jól kinéző haverom (már sokszor meséltem) pénz nélkül megy bulizni.
És néha több csajt is összeszed (olyanokat is, akiket egy "rondábbnak" fűzni kell italokkal, meg jó kocsival).
Szóval, a képlet úgy fest, hogy ha elég jó vagy, elég a tested- ha nem, akkor ezt kompenzálnod kell valamivel.
Legyen persze vmennyi pénze, mert én nem tartok el senkit. :)
Jah, mondjuk annyiból igaz az összefüggés, hogy ha van pénzed, biztos lesz csajod (vagy ha csaj vagy, pasid).
A gazdag réteget (mindkét nemnél) lefedi az anyagias réteg. Így a gazdagok mindenképp csajozhatnak/pasizhatnak ha akarnak.
Hmm. Mivel a nőket megérteni nem lehet,szokjuk meg őket,szeressük őket olyannak amilyenek. :)
Az én csajom csóró meg én is az vagyok,ez így a legjobb mert 100000% hogy nem a pénzem miatt szeret. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!