Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?
hányszor emeled már ki ezt a kérdést?
jó lenne néha vmi újat is olvasni itt.
nem azért járok ide h ugyanazokat a kérdéseket olvassam állandóan.
Másfelől meg van olyan fiú, akit kifejezetten az hoz tűzbe, ha egy lány a testi erejével le tudja győzni és holtra tudná verni, ha akarná.
29/f
hú az összes hozzászólást végigolvastam, összegzés:
a fiút legyőzni sportban előfordulhat valóságban aligha.
elbeszélnek itt egymás mellett a "húdekemény csajok vannak már mindenhol" illetve " azért egy igazi fiút nem lehet legyőzni csak ha hagyja magát" tábor képviselői. najó volt aki már hasonlóan látta mint én.
Nos én azt mondom hogy úgy tud egy lány fiút legyőzni hogy jobban ismeri azokat a fogásokat amiket "SZABAD HASZNÁLNI".tehát az ugymond mortal kombat-valakinek vesznie kell mert egy ejtőernyő maradt kettőnkre típusú esetben a fiú nyer mint az normális és elfogadott a való világban. a nő úgy nyerhet-és pont ugyanerről számolnak be lényegében itt is- hogy ott áll Józsi bácsi,mint edző és azt mondja . "na ezt nem szabad itt, ezt szabad emezt illetve amazt megintcsak nem, az szintén tilos...na az a fogás oké,engedélyezett". mint mikor hiába vagy egyébként nagydumás, megszabják hogy csak magas magánhangzókat használva fejezheted ki magad
olimpia alatt hallottam én is okosságokat (amit helytállónak is tartok)hogy az ottani küzdősportolókat lazán lenyomná a mezei kommandós mert az olyat is gyakorlottan tud ami a legszabadosabb ketrecharcban is tiltott
Én szeretek poénból "birkózni" a barátommal, de ott persze elméleti esély nincs rá, hogy legyűrjem. Mégis próbálkozom, aztán valahogy mindig szex lesz a dologból. Szinte nem is értem, hogy történhet ez...
Különben ha ÉN le tudnék győzni egy férfit, akkor ő soha többet nem lenne férfi a szememben. Legfeljebb ha látom rajta, hogy hagyja magát, de akkor meg megsértődnék.
Bár persze, én nem űzök semmiféle harcművészetet, még csak nagy sportember sem vagyok, ezért lenne nagy teljesítmény tőlem K.O.zni egy megtermett férfiembert... De mint mondtam, ha ez ilyen nulla technikai tudással és tapasztalattal is menne nekem, nem beszélve a fizikai erő hiányáról, akkor aztán tényleg nem férfi az az illető.
Barátnőmmel szoktunk néha "birkózni", hát ahhoz képest hogy nyilván erősebb vagyok egész sokszor győz, aminek egyszerű oka van: van hogy úgy meg tud engem fogni h abból kiszabadulni csak úgy tudok h az fájna neki, mert mondjuk csavarom a karját vagy ilyesmi. Tulajdonképpen ez a birkózás az ő felfogásában úgy műkődik h ő bármikor a lábával kalimpálva tökönrúghat "véletlen" engem, de ha kicsit is megrántom a kezét akkor megy a sírás rívás. És ha elkezd rinyálni akkor abbamarad a birkózás, szóval annál akkor már sokkal szexibb ha megadom magam és azt csinálom amit mond :P
20/F
Azért ez a csaj el tudná kenni jópár fickó száját szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!