Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?
Neeem, legyőzni, azt nem szeretném a kedvesemet. Kell, hogy érezzem, hogy ő az erősebb.
De harcolni, azt én is szeretek, és jó néha azt játszani, hogy én győztem. :)
Van akinek igen. Ez csak egy egyszerű pszichológiai példa lesz:
De ha egy nő, gyerekkorától kezdve úgy érzi elnyomják, hogy dominálnak felette, akkor esélyes. Mivel felnőtt korban a gyerekkori frusztrációinkat szeretnénk legyőzni.
Én ilyet (ami kérdésben le van írva) csak egy olyan nőnél tapasztaltam, aki valamiféle kromoszómahiba miatt a férfiakhoz hasonló testi erővel rendelkezett, mély volt a hangja, szőrösebb is volt.
Női sportolóknál a hasonló kromoszómabetegséget (nem tudom hogy hívják pontosan) szűrik, mert nem sportszerű előnyt élveznének a többi nővel szemben azok, akik ezzel rendelkeznek.
Nem gyakori, sőt, ilyen egy igazi nőnél nincs, inkább csak egy leszbinél, hogy ő akarna dominálni, főleg így.
Egy igazi nő erős (nála erősebb) férfira vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!