Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gyakori a lányokná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:
81%

Én is küzdősportot űzök és az véleményem, hogy bizony tudnak a lányok meglepetést okozni. Az ember nem is gondolná. Mostanra már megtanultam, hogy a magasság és súlyfölény nem minden. Szerencsére azok között a körülmények között, ahogy mi itt mindannyian edzünk ez nem nagyon jön elő mert ugye kerüljük, hogy a másik megsérüljön. De az emberi testen van (nem is kevés) olyan hely és pont, amit bizony nem borít izom. Tehát, ha mondjuk a csaj kirúgja az ellenfél térdé, akkor tök mindegy mekkora darab az illető, eldől mint a fa. De még számtalan ilyen van és onnantól fogva, hogy eléri a fejét és korlátozva van a mozgása eléggé vesztett csata.

Őszintén engem rohadtul idegesít, ha pattog körülöttem egy csaj. Persze a lányok előnye a gyorsaságuk (és a technika). De ha nagyon gyorsan változtat helyet, ugrabugrál, akkor figyelni kell rendesen. Elég szar érzés, amikor nem lehet "fogást" találni rajta, főleg ha időről időre sikerül fájdalmat okoznia, szurkálódik. Ilyenkor csak az segít, ha jól időzítve lerohanja az ember. Akkor vége a meccsnek. Többnyire, mert lehet szerencsétlenül földet érni vagy ha kitűnő földharcos a csaj és sikerül pl. kart feszítenie valahogy. Akkor hiába volt.

Vesztettem már így lány ellen. Fel kellet adnom, mert sikerült egy olyan fojtásba fognia, ahonnan nem tudtam kijönni. Hát elég rossz érzés volt, de persze utána mosolyogtam meg gratuláltam.

Jó lett volna vele "kompenzálni" este az önérzetemet. De akkor még nem jött össze. :)

2013. ápr. 23. 09:47
 32/124 anonim ***** válasza:
49%

Kedves utolsó hozzászóló!

Ilyet se nagyon olvastam még itt sráctól. Jó volt ezt látni :)

Egyetértek veled,az emberek sokszor tényleg elfelejtik,hogy bizony vannak kényes részek az emberen...lehet ám 'szemétkedni'...főleg,ha a kötekedő nem számít az ellenállásra.. ;) :)

2013. ápr. 23. 22:42
 33/124 anonim ***** válasza:
95%

Valamiért izmosabb lány vagyok, mint az átlag, és erős is, plusz a küzdősportokat is élvezem. Kopogtattam már le földharcban 110 kilós srácot is, bár bizonyára engem is bőven le tud győzni aki ért hozzá. A lényeg, hogy nekem nem vonzó, ha egy srácon felül tudok kerekedni, nekem onnantól kezdve nem tűnik férfiasnak. Az edzésre sem úgy gondolok, hogy de szexi ahogy elkenem a száját ennek a taknyosnak... A férfi legyen nálam erősebb és dominánsabb, különben nem tudok hozzá vonzódni szexuálisan.

21L

2013. máj. 3. 09:57
 34/124 anonim ***** válasza:
98%

Sajnos még nem harcoltam lánnyal, de egészen biztosan nem kímélném :D

Én kempózok és nálunk gyakran felhívják rá a figyelmet hogy az utcán semmi sem úgy működik mint a dojóban. Szerintem szabályok szerint játszva sokkal inkább esélyes egy nő, hiszen tényleg lehet gyorsabb ,technikásabb... de amikor dolgozik az adrenalin és az életed múlik rajta akkor hiába vannak gyenge pontjaid nem számít. Lehet hogy pár perccel később összerogysz és megfialsz mert tökönrúgtak ,vagy észreveszed hogy betört az orrod és szédülsz. De még olyanról is hallani hogy valaki a késszúrást is csak percekkel később veszi észre.

Földharcban nem lehet rántásból csinálni semmit, de ha a valóságban egy 100+ kilós állat izomból vergődik akkor semmilyen fogást nem tudsz beadni rajta 60 kilósan.

Persze nem azt akarom mondani hogy teljesen esélytelen vagy hiszen a harcművészetek pont a fizikai hátrány bepótolására hivatottak. Csak az első oldalakon voltak ilyen jellegű kommentek hogy "15 éves lány lever egy nagy darab férfit" ez azért tévhit. Max olyat aki nem akar kárt tenni benne.

Amúgy az edzéseknek van egyfajta hangulata, én ott nem kevernék bele szexualitást, hiába izgat egyébként az ilyesmi.

22/F

2013. máj. 3. 11:58
 35/124 anonim ***** válasza:
12%
Lassan 10 éve harcművészkedem, de szexuálisan nem izgat fel egy srác "legyőzése". Mondjuk én jobbára (legalább 10 évvel) fiatalabbakkal kerülök szembe az edzőteremben, és persze általában technikai előnyöm is van, úgyhogy inkább én szoktam kímélni őket.
2013. máj. 11. 13:33
 36/124 anonim ***** válasza:
14%

egyszer gyakorlásképp küzdenem kellett egy lánnyal, mert ő versenyre készült, én meg csak verekedni jártam le,

a küzdelem pár másodperc volt, szerencsétlen közel jött hozzám és vmi belharcot akart kezdeményezni, kéztekeréssel és szorítással,

erre én megrogyasztottam a térdem , nem tudta mit akarok, majd egy köríves rúgással olyat kapott fejre, h kidőlt mint egy kukoricás zsák.

agyrázkódása lett, a versenyt sem tudta ez miatt megcsinálni, de megtanulta, h férfiakkal ne küzdjön.

2013. máj. 19. 07:46
 37/124 anonim ***** válasza:
95%

"ő versenyre készült, én meg csak verekedni jártam le"

Tudod az a nagyon nagy különbség egy képzett harcművész és egy verekedni lejáró gyökér között, hogy a képzett harcművész képes visszafogni az erejét és a technikáját, hogy az edzőtársainak ne okozzon sérülést. Nem az a tanulság, hogy ne küzdjön férfiakkal, hanem az, hogy ne álljon le verseny előtt gyökerekkel, akiknek nem számít semmi más, csak hogy ők májernek tűnjenek.

2013. máj. 19. 12:31
 38/124 anonim ***** válasza:
14%

mayer penelope !

ha küzdelem van , és próbálkozik a másik akkor jó hogynem hagyom magam, aztán majd az lesz h elvertek edzésen, és mindenkiben ez marad meg.

amúgy a leányzó sima köríves rúgást kapott ráadásul nem is olyan erőset, amit másoknak szoktam osztani ha küzdök, csak finoman, mint ahogy egy nőt kell ütni-rúgni..:) de csak edzésen.

arról h beszopta mint a torkos borz nem tehetek, mivel vállalta a feltételeit annak, ha küzdősport edzésre jár, meg sérülhet.

amúgy meg egy ritka beképzelt lány volt, idősebb is volt, és folyamatosan kérkedett h ő mit meg hogyan tud.

erre mondják h edzésen előfordulhat az ilyen.

amúgy engem nem spannol fel testileg ha egy nő legyőzne vagy egy nővel való küzdelem, ha már a témánál akarunk maradni.

2013. máj. 19. 12:37
 39/124 anonim ***** válasza:
9%

jahhhh most olvasom h képzett harcművész,....meg hogy képes vissza fogni magát a technikáiban meg az erejében...

akkor el vagy tévedve penelope

és úgy látom te vagy a gyökér, mert még olvasni sem tudsz!!!

a nő sokkal magasabb szinten állt, és ahogy az előző válaszomban írtam abban lelte örömét, h minden férfit, megvert mert kihasználta a technikáit, és a legelső válaszomban írtam, h alattomos módom(én csak kezdő voltam, és az önvédelem miatt érdekel a karate) ő egyből ahaldó technikákkal támadott, kézkitekerés, és csavarás, mire én elengedtem egy laza köríves rúgást.

ő meg a túlzott magabiztosságában nem gondolt erre, no utána vissza vett az arcocskájából, de a vita elkerülése végett,ez edzésen történt, edzői utasításra a küzdelem, és ő élt vissza a technikai fölényével nem én!

még egyszer te GYÖKÉR!

az h nem tudott védekezni egy társa ellen , az az ő baja, versenyen is szétrúgták volna.

2013. máj. 19. 12:42
 40/124 anonim ***** válasza:
90%

utolsó!

Az első hozzászólásodban egy szóval sem írtad,hogy a lány milyen szinten van technikailag, vagy hogy miben leli örömét,stb...

Azért mert egy csajt lerúgtál,még nem következtethetsz arra,hogy az összeset el tudod intézni. Én is vertem már meg nálam nagyobb srácot,agyrázkódás nem volt, de megszédült,ki kellett állnia edzés végéig és egy hétig nem tudott az oldalán aludni.... Mégsem hiszem azt,hogy minden pasit meg tudok verni! Technikásabb voltam,ennyi.. tisztában vagyok vele,hogy a férfiak nagy része erősebb nálam, tehát max a technikai fölényt tudom kihasználni.

Ahogy ez a lány is. Te meg kihasználtad,hogy erősebb vagy..akkor miről is beszélünk??

Küzdelemben mindenki azt használja,amije van!Ez normális!

Engem is vert már meg srác, úgy hasba rúgott,hogy konkrétan elsötétült minden..és? van ez így.. DE ő nem ezt tartja eredménynek!

Ezt utálom nagyon,mikor valaki 'lemegyek kicsit verekedni' stílusban jár edzésre. Vagy sérülést okoz, vagy feltartja az embereket a technikai fejlődésben. A legjobb esetben - nagyon ritkán - van,hogy alkalmas gyakorló embernek. Másra nem, mivel ezzel a mentalitással semmit nem fog elérni - a saját életében sem - így felesleges nagyobb figyelmet pazarolni rá,csak feltart és pofázik..

2013. máj. 19. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!