Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 16:20
81/124 anonim válasza:
Mindenképpen szexuálisan aberráltnak kell lennie egy nőnek, ha ezt élvezi. Normális esetben senki nem szeret senkit verni és azt sem szeretik, ha verve vannak.
82/124 anonim válasza:
Miert van kiemelve a kerses? 80 valasz nem eleg? De leirom amit en tapasztaltam; NEM, NEM GYAKORI. Most mar megnyugodhatsz es felcsaphatsz zen buddhista szerzetesnek.
83/124 anonim válasza:
Ha elfojtott dühét igy élheti ki, lehet ez lázba hozza. De nem vagyunk egyformák, így értelemszerűen a többséget nem hozza ez lázba.
84/124 anonim válasza:
Nagyon ritka az ilyen nő, szerintem azok lehetnek, akiket már (valamilyen mértékben) kihasznált 1-2 férfi és így áll bosszút máson? De ez csak TFH.
Vagy:
Kiskorában verték és ez rögzült benne (tehát hogy így kap figyelmet), így ő is bántalmazóvá vált (mert tetszik neki), ami náluk inkább a gyerek felé irányul, de a társ felé is irányulhat.
Minden esetre szívesen találkoznék egy ilyen nővel tanulás céljából.
85/124 anonim válasza:
Nem gyakori.de bárki lehet szadista,és ez is lehet fétis mint bármi más is.
Ui:a bántalmazottak nagyon ritkán válnak bántalmazóvá,szinte soha.
Kiveve ha elmebetegre verték.
86/124 anonim válasza:
Egyik exemet tűzbehozta,de az első alkalom után leszokott arrol hogy velem probálkozzon.
87/124 anonim válasza:
Szerintem van olyan lány, akit felvillanyozna, van, akit nem. Személyiség kérdése. Übergyakorinak nem mondanám, de van. Hazudnék, ha azt mondanám, nem lennék büszke magamra, ha le tudnék győzni egy pasast, aki rám támad (nem feltétle testi erővel, az engem már zavarna, inkább taktikával, tudással).
88/124 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen nem gyakori, inkább kifejezetten ritka. Nem olvastam végig ezt a rengeteg választ, de nem hiszem, hogy sokan tartanák ezt gyakori jelenségnek.
89/124 anonim válasza:
mondjuk gyomorba ver egy lany utana szet soroz , es ettol tuzbe kell hogy jojjek. A dominanciat akarja felettem gyakorolni. Kossz nem.
90/124 anonim válasza:
Nagyon ritka lehet az ilyen nő, de nagyon bírnám:). Rajtam aztán gyakorolhatna:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!