Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?
Jó irányban kapiskálsz, Kérdező, de bővítsd a halmazt!
A testi kontaktus a lényeg, mert az elsődleges feminin nemi érzékszerv az érintés, tapintás.
Szemben a maszkulin nemi érzékszervvel, a vizualitással.
Tehát a birkózás, a gyermeki értelemben vett hancúrozás (kergetőzés, fogócska, nevetgélés, birkózás) az bizony lázba tud hozni valakit. És ha ilyen helyzetben egy fiú megadja magát neki...!...;) Akkor van ötlete a folytatásra!:)
Ezt a kérdést, és a hasznos (tényleg az) válaszokat elmentem, és legközelebb, ha valaki felhozza a családon belüli erőszakot, csak belinkelem neki. Nem kell jártatnom a szám, itt szépen el van magyarázva.
Ez csak egy lábjegyzet.
Ha egy lányt az hoz tűzbe, hogy megverjen egy fiút, az nem, szerencsére nem gyakori eset.
Legfeljebb a femináciknál, vagy az erre hajlamos "nőknél" akikben sosem volt, sosem lesz igazi nőiesség, és a férfiakat egy legyőzendő valaminek élik meg, valamiért(gyerekkori erőszak, brutális férj, apa, genetikailag eltérő agyforma, stb)
2kyus shotokanos vagyok/voltam.
Ettol fuggetlenul a pasijaimmal sosem jatszottunk olyat pettingkent h elkalapaljuk egymast.Nem is ertem...
Ha erosebb vagyok a masiknal,akkor o a gyengebb.Ha gyengebb,az szamomra ferfiatlan.Aki ferfiatlan,az nem mozgat meg szexualisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!