Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gyakori a lányokná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 16:20
 71/124 anonim ***** válasza:
22%

Jó irányban kapiskálsz, Kérdező, de bővítsd a halmazt!

A testi kontaktus a lényeg, mert az elsődleges feminin nemi érzékszerv az érintés, tapintás.

Szemben a maszkulin nemi érzékszervvel, a vizualitással.

Tehát a birkózás, a gyermeki értelemben vett hancúrozás (kergetőzés, fogócska, nevetgélés, birkózás) az bizony lázba tud hozni valakit. És ha ilyen helyzetben egy fiú megadja magát neki...!...;) Akkor van ötlete a folytatásra!:)

2015. okt. 11. 01:05
 72/124 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező: csak azok a pasik előtt gyakori ezt, aki az ilyen nőkre bukik ... Ezt az izlésvilágot inkább nem kommentálom.
2016. jan. 3. 10:46
 73/124 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést, és a hasznos (tényleg az) válaszokat elmentem, és legközelebb, ha valaki felhozza a családon belüli erőszakot, csak belinkelem neki. Nem kell jártatnom a szám, itt szépen el van magyarázva.

Ez csak egy lábjegyzet.

2016. jan. 29. 00:33
 74/124 anonim ***** válasza:
97%

Ha egy lányt az hoz tűzbe, hogy megverjen egy fiút, az nem, szerencsére nem gyakori eset.

Legfeljebb a femináciknál, vagy az erre hajlamos "nőknél" akikben sosem volt, sosem lesz igazi nőiesség, és a férfiakat egy legyőzendő valaminek élik meg, valamiért(gyerekkori erőszak, brutális férj, apa, genetikailag eltérő agyforma, stb)

2016. márc. 24. 07:36
 75/124 anonim ***** válasza:
96%

2kyus shotokanos vagyok/voltam.

Ettol fuggetlenul a pasijaimmal sosem jatszottunk olyat pettingkent h elkalapaljuk egymast.Nem is ertem...

Ha erosebb vagyok a masiknal,akkor o a gyengebb.Ha gyengebb,az szamomra ferfiatlan.Aki ferfiatlan,az nem mozgat meg szexualisan.

2016. jún. 15. 20:24
 76/124 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sajnos nem, pedig nekem nagyon bejönne...
2016. jún. 15. 21:50
 77/124 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon gyakori. Velem minden nap megesik.
2016. jún. 24. 05:49
 78/124 anonim ***** válasza:
96%
Kétlem hogy túl gyakori lenne, mivel sem engem, sem a barátnőimet nem motiválja erre semmi.
2016. júl. 12. 22:36
 79/124 anonim ***** válasza:
97%
Biztos, hogy nem gyakori, inkább ritka, még nem találkoztam ilyen nővel. Persze, az is lehet, hogy aki ilyen, nem meri bevallani, úgyhogy nem derül ki.
2016. júl. 20. 08:08
 80/124 anonim ***** válasza:
100%
a domináknál szerintem gyakori, de amugy a nők szerintem nem szeretik verni a srácokat.
2016. nov. 1. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!