Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gyakori a lányokná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 16:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem gyakori, de ha lenne egy ilyen nő, akkor szívesen tanulnék tőle pár fogást, mégha nem is tudnék felkelni utána. Cserébe kapna egy talpmasszázst.
2018. jún. 30. 08:09
 92/124 anonim ***** válasza:
88%

Mennyire gyakori? Szerintem semennyire. Mármint példa biztosan van rá, mert az szinte mindenre, de személyesen még sosem ismertem ilyet.

Én intellektus terén szeretek felülkerekedni a fiúkon, ez nem tudom, érdekel-e.:D

2018. júl. 20. 23:45
 93/124 anonim ***** válasza:
87%

Nem túl gyakori, de vannak ilyen lányok. Bár általánosságban a férfiak erősebbek, de nem akkora a nők hátránya, hogy ha elég elszántak, akkor ne tudnák ledolgozni. Tehát egy heti 1-2 alkalommal sportoló nő már lehet olyan kondiban, mint egy olyan férfi, aki nem sportol semmit és csupán szellemi munkát végez. Amelyikük pedig többet sportol, esetleg fizikai munkát végez, az akár egy átlagos férfihoz hasonló fizikai erővel is rendelkezhet.

Gyerekkorban pedig gyakorlatilag alig van különbség a fiúk és a lányok között, sőt 10 éves kor körül van egy olyan időszak, amikor egy átlagos lány akár erősebb is lehet, mint egy átlagos vele egykorú fiú.

#92: Te mit találsz abban izgalmasnak, ha egy fiún felül tudsz kerekedni intellektus terén?

2018. aug. 9. 15:34
 94/124 anonim ***** válasza:
87%
Felnőtt nők között tényleg nagyon ritka az ilyen, vagy legalábbis nem verik nagydobra, hogy ilyesmi izgatja őket. Fiatal lányok között szerintem többen vannak, akiket izgat ha le tudnak győzni egy korukbeli fiút. Ismertem ilyen csajokat, de ma már felnőtt nőként biztosan nem mennének bele ilyesmibe. Na meg egy átlagos felnőtt nő és férfi között jóval nagyobb az erőkülönbség, mint egy átlagos lány és fiú között.
2018. aug. 10. 10:26
 95/124 anonim válasza:
100%
Én ilyen voltam lányként.:) Talán ötödikes vagy hatodikos lehettem mikor észrevettem, hogy izgat, ha fiúkat tudok legyőzni fiús dolgokban. Persze ez felnőtt koromra nagyrészt elmúlt, de akkoriban mondhatjuk, hogy tűzbe hozott.
2018. aug. 12. 17:39
 96/124 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorinak én sem nevezném, de léteznek.

Ha van itt olyan lány vagy nő, akit izgat az ilyesmi és lenne kedve róla beszélgetni (akár csak anonim módon is), írjon nyugodtan privátot. Nem ismerkedni szeretnék, hanem megismerni az ő véleményüket, illetve azt, hogy mi az ami miatt vonzónak tartják ezt.

2018. aug. 13. 09:43
 97/124 anonim ***** válasza:
69%

En igazabol egy jo ideje csak magas,vekony enyhen izmos artatlan babaarcu fiut szoktamfelszedni (17-20 ev) . Egy ilyen fiuval biztonsagban erzem magam. Megnyugtat es izgat,ha erosebb vagyok az illetonel.

N/36

2018. szept. 10. 03:06
 98/124 anonim ***** válasza:
#97: Egy ilyen 17-20 év közötti fiú szerintem fizikailag erősebb, mint egy felnőtt átlagos nő. Vagy sportolsz valamit?
2018. szept. 10. 12:01
 99/124 Hasty válasza:
100%
Nekem bejön a BDSM 24/L
2019. jan. 3. 00:23
 100/124 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon kevés az olyan nő, akit ez érdekelne. Így keresem tovább... (36F)
2019. jan. 3. 00:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!