Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?
Mennyire gyakori? Szerintem semennyire. Mármint példa biztosan van rá, mert az szinte mindenre, de személyesen még sosem ismertem ilyet.
Én intellektus terén szeretek felülkerekedni a fiúkon, ez nem tudom, érdekel-e.:D
Nem túl gyakori, de vannak ilyen lányok. Bár általánosságban a férfiak erősebbek, de nem akkora a nők hátránya, hogy ha elég elszántak, akkor ne tudnák ledolgozni. Tehát egy heti 1-2 alkalommal sportoló nő már lehet olyan kondiban, mint egy olyan férfi, aki nem sportol semmit és csupán szellemi munkát végez. Amelyikük pedig többet sportol, esetleg fizikai munkát végez, az akár egy átlagos férfihoz hasonló fizikai erővel is rendelkezhet.
Gyerekkorban pedig gyakorlatilag alig van különbség a fiúk és a lányok között, sőt 10 éves kor körül van egy olyan időszak, amikor egy átlagos lány akár erősebb is lehet, mint egy átlagos vele egykorú fiú.
#92: Te mit találsz abban izgalmasnak, ha egy fiún felül tudsz kerekedni intellektus terén?
Gyakorinak én sem nevezném, de léteznek.
Ha van itt olyan lány vagy nő, akit izgat az ilyesmi és lenne kedve róla beszélgetni (akár csak anonim módon is), írjon nyugodtan privátot. Nem ismerkedni szeretnék, hanem megismerni az ő véleményüket, illetve azt, hogy mi az ami miatt vonzónak tartják ezt.
En igazabol egy jo ideje csak magas,vekony enyhen izmos artatlan babaarcu fiut szoktamfelszedni (17-20 ev) . Egy ilyen fiuval biztonsagban erzem magam. Megnyugtat es izgat,ha erosebb vagyok az illetonel.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!