Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gyakori a lányokná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 anonim ***** válasza:
100%

én harcoltam pasival, az épp velem egymagas és egy súlyú akkori barátommal. Izgalmas volt ki nyer (mindig aki jobb passzban volt) én szerettem hogy van valami küzdelem szex előtt és nem csak rutin mozdulatokkal lekapja a ruhám meg széttolja a lábam

valahogy, valami több volt úgy az egészben

aki szerint gyerekes, hát ne csinálja, szerintem meg tök jó :)

2013. febr. 13. 00:05
 22/124 anonim ***** válasza:
81%
egyszer történt hogy elmentünk a haverokkal a kocsmába szórakozni, és a társaságunkba bekapcsolódott két lány. az egyikkel elkezdtem beszélgetni, mesélte, hogy kung-fu-zik, én is mondtam, hogy karatézok, és kirobbant a háború :D persze próbáltam közeledni hozzá, néhol megérintettem, ő meg azt mondta, hogy eltöri a kezem ha hozzá nyúlok :D persze értettem én, hogy az ellenkezőjét akarja, mert kereste a társaságomat és nem akart elmenni mellőlünk. nyilvánvaló volt a vonzalom a szavai, gesztusai, nézése alapján. idővel viszont eléggé berúgott és ránk támadt :D a haverommal persze kitartóan védekeztünk de bekaptunk egy-két pofont. mi nem ütöttünk vissza, nehogy baj legyen, így elég egyoldalú volt a meccs de jól szórakoztunk :D később a lány nem bírta a piát és összeesett, segítettünk neki, mi megpróbáltuk elvinni, de ez már egy másik történet
2013. febr. 13. 00:32
 23/124 anonim ***** válasza:
95%

Igen, én legalábbis így vagyok vele, sok barátnőm is (akikkel együtt edzünk).

Régóta folytatok harcművészetet és kétoldalú a dolog. Természetesen nem gerjedek rá minden edzőtársamra és nem akarom minden aktuális fiúmat "megverni", de kétségkívül felizgat szexuális vonatkozásban a dolog, hogy ha vevő rá(!!!) a másik fél is. Tehát, ahogy itt valaki már írta, szex előtt egy kis birkózás, ahol magam alá nyomom. Mondjuk ő közeledik, kezdeményez, eljátsszuk, hogy valahogy akarja, én meg másképp és játékosan megküzdünk... az egymásnak feszülő testek, a birkózás, még a kis fájdalom is... pedig én győzök, mazochista se vagyok, sőt, inkább domináns.

Ez van. :))) Egyébként békés ember vagyok, sose bántanék senkit, ezt is csak az élvezet érdekében, ha nem bánja.

2013. febr. 13. 00:49
 24/124 anonim ***** válasza:
92%

Több mint 8 éve verekszem szabályozott keretek között, és bizony volt rá példa,hogy nálam nagyobb testi erővel rendelkező férfit sikerült legyőzni:

-16 voltam,mikor lejött 1-2 huszonéves kondis nagydarab (bicepsze mint az én derekam kb) állat edzésre. küzdelem előtt felületkeményítés volt,azt gondoltam szabad a pálya..mire rám szólt a csávó,hogy azért nem kéne annyira szétrúgni a bordáit...:DD

- egy mostani példa: 2 hete küzdelem közben kiállt egy pasi,mert beszédült,mikor fejbe rúgtam és le kellett ülnie (egy fejjel magasabb és jó 20 kilóval nehezebb nálam)

A lényeg, ha nem egy képzettebb csávó áll egy tapasztaltabb csajjal szemben, érheti meglepetés,főleg utcán,ahol nem is számít rá.. de tény,hogy nem gyakori a dolog.

Én szeretek verekedni, és izgat a dolog,de nem szexuális értelemben. Ha elengedi magát az ember, és olyannal áll szemben, akivel nem kell visszafogni magát,akkor marha jó érzés!!... ezt nem tudnám jól leírni..talán mintha a másikra vetítenéd az összes gondot, stresszt, és ezt mind el akarod pusztítani rajta keresztül...és ilyenkor van az az adrenalin löket,ami erőt ad, és nem igazán fogod fel,hogy neked is fáj,csak mész előre... csak sajna én ezt a felszabadult állapotot nehezen tudom elérni, de igyekszem ;)

2013. febr. 13. 00:51
 25/124 anonim ***** válasza:
96%
Különben fogásokon múlik az egész. Átlagos magasságú, alkatú, sportos nő vagyok, de gyűrtem már "magam alá" 190 centis, viszonylag izmos srácot is. :) Küzdelem szempontjából érdekes volt, bár tetszeni a lightosabb alkat tetszik.
2013. febr. 13. 00:51
 26/124 anonim ***** válasza:
82%

24-es szépen leírja. Pontosan így működik a "harc", bár én nyugodt vagyok, semmiféle gondot nem vetítek az ellenfélre. De igen, ilyenkor még a fájdalom is kellemes, csak győzz a végén!

Én voltam hasonló "képzettségű" srác ellen is, egy előnyöm volt. A gyorsaság. Igazából azt hiszem, ott kifejezetten szerencsés voltam, hogy kisebb a súlyom, vékonyabb a karom (pedig rajtam is van izomzat... közel se vagyok pehelysúlyú, törékeny alkatú...).

2013. febr. 13. 00:54
 27/124 anonim ***** válasza:
63%
sajnos elég ritka eset...
2013. márc. 2. 01:14
 28/124 anonim ***** válasza:
97%
Hát filmekben esetleg! Amúgy azt vettem észre, hogy nagyon sok fiú szereti, ha kicsit befenyítik, vagy felpofozzák őket (kézzel vagy lábbal). :-)
2013. márc. 3. 13:21
 29/124 anonim ***** válasza:
97%
Mert meg van ennek is a szexuális vonzereje valamiért, úgy figyeltem meg hogy nemtől függetlenül mindenki szexuálisnak tartja az erőt
2013. márc. 3. 13:58
 30/124 anonim ***** válasza:
97%

Hát, én 11 éve karatézom, és sikerült betörnöm a nálam két fejjel magasabb és három évvel idősebb edzőtársam orrát...

Egyébként fiúkkal edzek, én vagyok az egyetlen lány a csapatban, de utálom, mert én simán dolgozok teljes erőből, ők meg nem mernek megütni, mert lány vagyok... szóval ezt utálom.

Volt már, hogy "legyőztem" egy fiút edzésen, de inkább kínosan éreztem magam meg sajnáltam a fiút, mintsem jó lett volna

2013. márc. 23. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!