Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gyakori a lányokná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyakori a lányoknál az, hogy az "hozza őket tűzbe", ha testi erejükkel, vagy pl. valamely harcművészeti stílussal legyőzhetnek egy fiút?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 Fülünyúl ***** válasza:
92%

Én utoljára oviban vertem a fiúkat, ott még sakkban tudtam tartani őket, ott még én voltam fizikai fölényben. :)

Azóta nem verekedtem, viszont néha szekálódtam, incselkedtem exemmel, aminek nevetős bunyó lett a vége. Persze mindig én húztam a rövidebbet, mindig én kerültem padlóra. Aztán általában szex lett a vége ott azonnal, vadul. :)

2012. okt. 11. 02:03
 12/124 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanakkor meg vannak olyan fiúk is, akiket az izgat fel, ha egy ilyen lány jól leápolja őket.
2012. dec. 4. 11:31
 13/124 anonim ***** válasza:
96%
6 éve karatezok mellette thai-box is van de én a kűzdelmet játékosan fogom fel szexuális értelemben nem izgat
2012. dec. 4. 13:17
 14/124 anonim ***** válasza:
95%

Ja hát, vannak alattomos csajok, az biztos :D

De úgy általában nem hinném hogy gyakori lenne, a lányok a fiúkhoz vonzódnak, mintsem hogy harcművészettel alázzák le őket, és utána otthon eljátsszanak velük kis vígaszként :D

2013. jan. 21. 02:49
 15/124 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem az nagyon szexi lehet.. ;-)
2013. jan. 21. 20:50
 16/124 anonim ***** válasza:
87%
Engem nehezen rúgnának le de ha ismerem a csajt és tudom hogy nagyon bizonyitaní szeretne, engedném hogy leverjen! Lehet utána szexelni akar :)
2013. jan. 28. 09:31
 17/124 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem aki kicsit is komolyan veszi az nem ezért csinálja, lehet téged ez izgat, én edzés végén csak egy zuhanyra vágyom, persze jó a kűzdelem, az adrenalin dübörög az erekben de szexualitás nincs benne, legalábbis nálam, és egy barátbőm se mesélt még ilyesmiről az egyesületben vagy a versenyeken. (régóta karatézom, meg van/volt mellette más is) plussz nincsenek illuzióim, kellemetlen tudnék lenni,bizonyos helyeket támadva veszélyes is de szerinted 160cm-és 50 akárhány kilóval melyik normális pasit intézném el testi erővel? m,aradjunk a realitásoknál
2013. jan. 28. 09:49
 18/124 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vagyok harcművész, de apukám katonatiszt volt, úgyhogy megtanított sok mindenre. Mondjuk elég domináns nő vagyok, így szeretem, ha valakit leteperhetek. Viszont azt is szeretem, ha engem tepernek le. :) Nagyon izgató tud lenni az, ha alattam fekszik egy fiú/lány (biszex vagyok), kapkodva szedi a levegőt és esetleg megadja magát. :) Valahogy bennem van ez a vadász ösztön. Érdekes volt, amikor a barátnőmmel folytattunk egy ilyen "harcot" és aztán szex lett belőle. :) Fiúval még nem csináltam ilyet, de szeretnék. 21/N
2013. jan. 28. 09:52
 19/124 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos elég gyakori, ráadásul még huszon éves korban sem növik ki ezt...általában az ilyen lányok minimum kissé nimfománok is.
2013. febr. 5. 02:49
 20/124 A kérdező kommentje:
Szuper parositas:)
2013. febr. 9. 23:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!