Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek helyes pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek helyes pasik Magyarországon?

Figyelt kérdés

Lehet hogy én vagyok szűklátókörű, vagy nem tudom, de én 1 helyes pasival se találkoztam életemben.

(Jó tudom hogy akinek van barátja neki ő a leghelyesebb, ezért kérlek ne ordítsátok le a fejem.)

Jah amúgy amerikában vagy bárhol máshol futószalagon gyártják őket vagy nem tudom, de minden 2. filmben mégha egy ócska B film is találunk min. 1 helyeset..

2009. júl. 20. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, nagyon régi már a kérdés, csak úgy rátaláltam... Goggle a barátod, ugyebár...

De ekkora nyomorékkal, mint a kérdező, vagy a "fáj nekik az igazság" nyúllal felb@sztátok az agyam...

Nos, kedves gepárdok... Először is tisztáznám, hogy a "helyes", illetve a "szép" jelző piszok relatív... Aki nektek ronda, másnak még a világot jelentheti. Kib@szott buta egy állatok lettetek, hogy a filmekhez hasonlítjátok a valóságot.

Csodálkoztok, hogy nem találtok helyes pasit, mikor miattatok mindegyik azt hiszi magáról, hogy csúnya??? Menjetek anyátokba sírni, vagy inkább vissza apátokba, aki sajnos nem anyutok torkán öblített le titeket.

Félreértés ne essék, nem vagyok ronda, sikeres vagyok a nőknél, jelenleg is másfél éves párkapcsolatban vagyok. Emellett lehetett volna futó, de nem kellett...

Mi pont azért sírunk, mert nincs egy normális nő MO-n. Elszállt pics@'k vagytok, de remélem egyszer egy török f@sz úgy b@sz titeket keresztbe, hogy aztán lábra nem tudtok állni... Idióták

-ReapeR-25/F

2012. ápr. 20. 22:26
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
ReapeR- Ez már nekem fájt, de van benne sok igazság.
2012. máj. 29. 23:12
 63/65 anonim ***** válasza:
51%

ReapeR: Szívemből szóltál! De én is leírnám már a véleményemet, igaz tényleg régi poszt már, de hát... Ráérek.

Hölgyeim: Csak azért mert ti válogatósak vagytok, finnyáskodtok, az nem azt jelenti hogy kis hazánkban nem találni helyes faszit. Ha CSAK a külsőt nézitek, egyedül haltok majd meg. De meg is érdemlitek. : /

Nem mi vagyunk a bunkók. Illetve, nem lennénk azok, ha nem provokálnátok minket ilyenekkel, mint pl. ez a poszt. Elgondolkodtató, igaz?

Az sem igaz hogy csak szexelni akarunk, de sajnos rengetegen vagytok, akik ettől többet nem tudnak adni : ) Hát Istenkém, ez van.

Lehet osztani, sz*rok rátok. Boldog párkapcsolatban élek több mint két éve, és örülök hogy találtam közöttetek olyat, aki nem b*sz át folyton, nem fekszik össze a haverommal, nem hazudik folyton a pofámba, és feltétel nélkül szeret, nem a pénzem miatt. Hoppá. Ilyen is van köztetek. Szánalmasak vagytok, hogy itt sírtok. : D

De ez jutott nektek magyar k*rvák. Akinek nem inge, nem veszi magára.

zh. F/21

2012. szept. 12. 17:32
 64/65 I.need.it*-* válasza:
100%
hát nem tudom.. :/ én láttam már helyeseket akik nekem bejöttek , csak én nem nekik :DD ez az én átkom xd
2013. aug. 26. 13:17
 65/65 anonim válasza:
100%
Itt van ez a Pal Aron;) nagyon hejezs!
2019. ápr. 17. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!