Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek helyes pasik Magyarországon?
Lehet hogy én vagyok szűklátókörű, vagy nem tudom, de én 1 helyes pasival se találkoztam életemben.
(Jó tudom hogy akinek van barátja neki ő a leghelyesebb, ezért kérlek ne ordítsátok le a fejem.)
Jah amúgy amerikában vagy bárhol máshol futószalagon gyártják őket vagy nem tudom, de minden 2. filmben mégha egy ócska B film is találunk min. 1 helyeset..
13:13
sztem semmi vonzó nincs abban ha egy lány "butuska".Rosszul vagyok az ostoba csinibabáktól.
F
Nem rosszak a tapasztalataim. Nézz körül ezen az oldalon, a külsővel kapcsolatos kérdésekben. Aki az ellenkezőjét állítja, az vagy vak vagy hazudik:D
Amúgy nekem ez nem bajom, igazából nem érdekel, mert találtam valakit, aki helyes és már két éve szeret engem. Csupán egy észrevétel, rengeteget járkáltam külföldre, illetve az országban is és amúgy is szeretek emberekkel foglalkozni, így aztán meg is figyelem őket. Nekem ez egyáltalán nem fáj, csak ezek tények.
Érdekes, hogy azok, akik érvekkel támasztották alá az álláspontjukat mind le lettek pontozva:D Talán fáj az igazság?
És ez nem arról szól, hogy ilyen kérdést csak nő tud feltenni meg nem értjük meg a férfiakat. Mit kell ezen megérteni, ezek nem összetett férfiúi lelkiállapotok,a mit mi nem értenénk meg, hanem csupán TÉNYEK.
Ennyit a (magyar) férfiakról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__29678..
Szerintem azért vannak jó pasik Magyarországon. Én már lassan egy hónapja vagyok Németországba, de sztem Magyarországon több jó pasi van mint itt.
A filmsztárokkal meg nem érdemes hasonlítgatni.
ezt miért pontoztátok le ?
"sztem semmi vonzó nincs abban ha egy lány "butuska".Rosszul vagyok az ostoba csinibabáktól. "
gratulálok...akkor legyetek rá büszek,gl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!