Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek helyes pasik Magyarországon?
Lehet hogy én vagyok szűklátókörű, vagy nem tudom, de én 1 helyes pasival se találkoztam életemben.
(Jó tudom hogy akinek van barátja neki ő a leghelyesebb, ezért kérlek ne ordítsátok le a fejem.)
Jah amúgy amerikában vagy bárhol máshol futószalagon gyártják őket vagy nem tudom, de minden 2. filmben mégha egy ócska B film is találunk min. 1 helyeset..
tudod erre csak annyit mondanak "cry"
Ha tetszel valakinek akkor narancsbőrrel együtt tetszel.
Itt siránkoztok meg fél 11 óta..lol
Szerintem azért vannak jó pasik Magyarországon. Én már lassan egy hónapja vagyok Németországba, de sztem Magyarországon több jó pasi van mint itt.
A filmsztárokkal meg nem érdemes hasonlítgatni.
Juj 2 és fél órája írtam ki a kérdést és már több mint 30 válasz érkezett.
Látom megoszlanak a vélemények a helyes pasikról.
(mellesleg nem én pontoztam le senkit)
Az lehet hogy a filmekben lévő pasik a való életben rondák, de a filmekben nem.
Köszi a válaszokat.
13:58asnak:
csakhogy itt most nem rólunk van szó, hanem rólatok. A narancsbőrt azért hoztam fel, mint egy példát a sok közül, mert már meg volt említve előbbre is. Írhattam volna bármi mást. A lényeg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!