Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek helyes pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek helyes pasik Magyarországon?

Figyelt kérdés

Lehet hogy én vagyok szűklátókörű, vagy nem tudom, de én 1 helyes pasival se találkoztam életemben.

(Jó tudom hogy akinek van barátja neki ő a leghelyesebb, ezért kérlek ne ordítsátok le a fejem.)

Jah amúgy amerikában vagy bárhol máshol futószalagon gyártják őket vagy nem tudom, de minden 2. filmben mégha egy ócska B film is találunk min. 1 helyeset..

2009. júl. 20. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
42%
büszkék sry
2009. júl. 20. 13:55
 32/65 anonim ***** válasza:
96%
Feminista fórum persze... Azt is marhára bírom, amikor egyes férfiak mindenre rávágják, hogy feminista, ami kicsit is ellenük szól vagy egyszerű vélemény nyílvánítás, persze, ha ők kritizálják a narancsbőrös meg ilyen-olyan lányokat az teljesen normális.
2009. júl. 20. 13:55
 33/65 anonim ***** válasza:
19%

tudod erre csak annyit mondanak "cry"

Ha tetszel valakinek akkor narancsbőrrel együtt tetszel.

Itt siránkoztok meg fél 11 óta..lol

2009. júl. 20. 13:58
 34/65 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem azért vannak jó pasik Magyarországon. Én már lassan egy hónapja vagyok Németországba, de sztem Magyarországon több jó pasi van mint itt.

A filmsztárokkal meg nem érdemes hasonlítgatni.

2009. júl. 20. 14:00
 35/65 A kérdező kommentje:

Juj 2 és fél órája írtam ki a kérdést és már több mint 30 válasz érkezett.

Látom megoszlanak a vélemények a helyes pasikról.

(mellesleg nem én pontoztam le senkit)

Az lehet hogy a filmekben lévő pasik a való életben rondák, de a filmekben nem.

Köszi a válaszokat.

2009. júl. 20. 14:05
 36/65 anonim ***** válasza:
62%
Ennyi erővel azt is kérdezhetném hogy miért qrvák ennyire a magyar lányok ?
2009. júl. 20. 14:09
 37/65 anonim ***** válasza:
63%

13:58asnak:

csakhogy itt most nem rólunk van szó, hanem rólatok. A narancsbőrt azért hoztam fel, mint egy példát a sok közül, mert már meg volt említve előbbre is. Írhattam volna bármi mást. A lényeg ugyanaz.

2009. júl. 20. 14:12
 38/65 anonim ***** válasza:
88%
Meg pl ha nem tetszik a sörhas akkor ne nézz rá (nekem nincs,fiatal vok),én meg attól vagyok rosszul ha túl nagy műköröm van valakin(főleg ha anyuka korúakon) mégse várom el tőlük hogy leszedjék a kedvemért mert nyílván nekik tetszik.Mindenki olyan amilyen és úgy kell elfogadni.A bunkóság persze más tészta de én arra nem térek ki.
2009. júl. 20. 14:23
 39/65 anonim ***** válasza:
86%
Hát ami azt illeti a filmekben a nők is jobban néznek ki.
2009. júl. 20. 14:27
 40/65 anonim ***** válasza:
75%
14:09-->tessék...ezzel el is árultál mindent magadról LOL...
2009. júl. 20. 15:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!