Magyarországon miért nincsenek olyan "igazi" darkos pasik?
Jó, bocs az "ien-oan"-ért, sietve fogalmaztam meg a kérdést :D
Nézegettem a neten és így elgondolkoztam rajta. Az 1-2 kivételbe meg mondjuk beleértettem Hozét is :D Bár már ő is felhagyott ezzel :)
Menj fel goth oldalakra, hátha.
Amúgy vannak, de nem sokan.
Ha neked Hozé "goth" vagy "darkos", akkor csak sajnálni tudlak.
Alapjáraton egyetértettem volna, valóban kevesen vannak Magyarországon - akik mégis, azokról meg rövid időn belül kiderül, hogy gőzük nincs róla pl. hogy mi az a Bauhaus, csak a Deathstars a menő... - de így...
Egyébként szerintem alapjáraton nem probléma egy "igazi" darker/goth pasinál, ha úgy néz ki mint egy rocker, nagyobb probléma az, amint fent említettem ű(lányoknál is!) - ha beöltözik, aztán kiderül, hogy fogalma nincs az egészről.
Én nem vallom gothnak magam, nem is sorolnám magam sehova se, de tény, hogy ez áll hozzám a legközelebb.
Visszatérve erre szerintem nagyon jól néznek ki, az ilyen Hozé kinézetű pasik, de őt pl. egyáltalán nem tartottam/tartom gothnak. Bár semmi bajom nincs vele, ismerősöm is, de ő inkább csak puszta szórakozásból "öltözött így ki", meg hogy elbohóckodjon a médiában egy kicsit. Úgyh pl. nekem is az a véleményem, ha valaki rajta keresztül ítéli, ismeri meg a gothokat, akkor elég rossz helyen tapogatózik, eléggé félreérti a dolgok lényegét és azt, hogy voltaképp miről is szól ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!