Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek helyes pasik Magyarországon?
Lehet hogy én vagyok szűklátókörű, vagy nem tudom, de én 1 helyes pasival se találkoztam életemben.
(Jó tudom hogy akinek van barátja neki ő a leghelyesebb, ezért kérlek ne ordítsátok le a fejem.)
Jah amúgy amerikában vagy bárhol máshol futószalagon gyártják őket vagy nem tudom, de minden 2. filmben mégha egy ócska B film is találunk min. 1 helyeset..
Lehet, hogy olyan az ízlésed, amire nehéz bárkit is találnod.
Én sok helyeset szoktam látni, na de nem vagyunk egyformák. :)
Olyan rágógumi ízű, körömlakk szagú ez a kérdés.
Kiszívta az agyad a szolárium, meg a fodrászati hidrogén?
Azért nincsenek felénk jó pasik, mert mind Hollywoodba mentek filmben szerepelni.
;-)
A hiba az ön készülékében van :)
És akkor még kitöröltem azt az öt sort, ami ide volt írva..
szerintem is igaza van a kérdezőnek...legalábbis részben..
felszállsz a buszra és kb. minden harmadik lányra azt tudod mondani, hogy csinos, bájos, szép..stb.
DE a pasikra??? 2-3 órát kellene utaznom, hogy azt mondjam ez vagy az a pasi helyes..
Én sem szeretem a szép fiúkat, inkább a nagyobb darab, karakteres arcúak tetszenek..de ha a helyes srácok tetszenének nagyon..akkor gondban lennék..
A pasiknak sokkal jobb itthon:D
Amúgy nem véletlenül van az, hogy látsz egy teljsen hétköznapi vagy csúnya pasit..egy bombázóval..és nem a pénze miatt van vele, mert mondjuk épp a buszról szálltak le és mennek a tescoba:))
xxxx tisztelet a kivételnek xxxx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!