Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek helyes pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek helyes pasik Magyarországon?

Figyelt kérdés

Lehet hogy én vagyok szűklátókörű, vagy nem tudom, de én 1 helyes pasival se találkoztam életemben.

(Jó tudom hogy akinek van barátja neki ő a leghelyesebb, ezért kérlek ne ordítsátok le a fejem.)

Jah amúgy amerikában vagy bárhol máshol futószalagon gyártják őket vagy nem tudom, de minden 2. filmben mégha egy ócska B film is találunk min. 1 helyeset..

2009. júl. 20. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
21%

Mert a külföldi filmekbe kiválogatják a legjobbakat:DD

Magyarország meg elég pici ahoz hogy itt si annyi legyen, mondjuk ez nem attól füg.

És igenis rengetek nagyon helyes fiú van, ebben biztos vagyok hogy hülyeséget mondtál azzal, hogy még nem találkoztál helyes fiúval:DDD

2009. júl. 20. 16:29
 42/65 A kérdező kommentje:
jó azzal túloztam, hogy soha nem találkoztam helyessel, mert találkoztam, csak hát.. neme tudom megmagyarázni, tényleg csak nagyon kevés van belőlük vagy foglaltak xD
2009. júl. 20. 17:31
 43/65 anonim ***** válasza:
2009. júl. 20. 20:26
 44/65 anonim ***** válasza:
7%

amikor amerikában éltem, a lányok oda voltak értem :), mindig meglepődtek, hogy külföldi vagyok, mert azt mondták, úgy nézek ki, mint ők :) hehh..

de tudod mit? rá sem néznék egy ilyen betegesen szűklátókürű csajra, aki ilyen buta kérdést tesz fel

2009. júl. 20. 22:54
 45/65 A kérdező kommentje:

Háát én se néznék olyanra aki ilyen módon tud csak válaszolni. Komolyan nem tudtál volna élni ilyen hozzászóllás nélkül??

Jólvan .. nem idegesítem magamat hiszen még énis bevallottam hogy LEHET hogy szűklátókörű vagyok bár nagyon kétlem.

2009. júl. 20. 23:36
 46/65 anonim ***** válasza:
5%
pedig az vagy
2009. júl. 21. 00:11
 47/65 A kérdező kommentje:

jó-_-" akkor aki szerint szűk látókörű vagyok azok ITT ÉS MOST írják le mert ez egy soha vissza nemtérő alkalom...

Ha most nem teszed meg örök lelkiismeret furdalásod lesz..

Nah miután kiéltétek magatokat jöhetnek az értelmes válaszok is.

2009. júl. 21. 00:21
 48/65 anonim ***** válasza:
76%

Ne is törődj velük, fáj nekik az igazság.

"amikor amerikában éltem, a lányok oda voltak értem :), mindig meglepődtek, hogy külföldi vagyok, mert azt mondták, úgy nézek ki, mint ők :) hehh."

Ezzel be is vallotta...

2009. júl. 21. 00:50
 49/65 A kérdező kommentje:
Hát igazad van, nem kell az ilyenekkel törődni :D
2009. júl. 21. 00:52
 50/65 anonim ***** válasza:
56%

Úristehén, ennyi ostoba nőt, aki itt összegyűlt és megmondta a frankót.

A népesség 0.0001 százalékából leszűrtétek és kivetítettétek a népesség 48-50 százalékára a tanulságot, hogy csúnyák, buták a férfiak. Gratulálok. Na ilyen ostoba öntelt cicababa egy normális pasinak sem kéne. Csodálkozol, hogy nem harapnak rád a férfiak ilyen héliummal töltött aggyal?

A "helyes pasik" klubbjának tagjaként mondom, hogy léteznek esztétikus férfiak itthon, sokan, de ami sajnos szomorú tény, az az, hogy míg nyugaton a nők is rendelkeznek aggyal, képzettséggel, karrierrel, addig itthon sokkal több nő szellemileg zokni, apucikislánya, tenyészkanca.

Na és a kedves OP ezek közül legalább kettő, ha ilyen kérdést tesz fel és ilyen álláspontból szemléli a világot.

2009. júl. 21. 07:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!