Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek helyes pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek helyes pasik Magyarországon?

Figyelt kérdés

Lehet hogy én vagyok szűklátókörű, vagy nem tudom, de én 1 helyes pasival se találkoztam életemben.

(Jó tudom hogy akinek van barátja neki ő a leghelyesebb, ezért kérlek ne ordítsátok le a fejem.)

Jah amúgy amerikában vagy bárhol máshol futószalagon gyártják őket vagy nem tudom, de minden 2. filmben mégha egy ócska B film is találunk min. 1 helyeset..

2009. júl. 20. 11:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
86%
Igen..ez meg a másik..Kedves utolsó! Sztem nem is minden harmadik, hanem minimum minden 2. lány csinos.. Komolyan mondom , elképesztő a konkurencia..A férfiak meg..NoComment.
2009. júl. 20. 12:51
 12/65 anonim ***** válasza:
26%
minden második lány csinos? mióta ? :D vagy hol?? :DD
2009. júl. 20. 12:54
 13/65 anonim ***** válasza:
21%
Nézz körül.Linkelj be egy képet, h szted milyen a csinos lány..
2009. júl. 20. 12:57
 14/65 anonim ***** válasza:
98%

amúgy megfigyelted már h a színészek, mégha B kategóriás is a film, hogynéznek ki a magánéletben? van amelyik egyenesen undorító, pedig a filmben cseppet sem volt az.

de amúgy énis ritkán látok helyes pasit itt...:D

van barátom, ő helyes, ő a kivétel :D

de az előző barátaim nemvoltak azok.

2009. júl. 20. 13:03
 15/65 anonim ***** válasza:
86%

"felszállsz a buszra és kb. minden harmadik lányra azt tudod mondani, hogy csinos, bájos, szép..stb.

DE a pasikra??? 2-3 órát kellene utaznom, hogy azt mondjam ez vagy az a pasi helyes..

Én sem szeretem a szép fiúkat, inkább a nagyobb darab, karakteres arcúak tetszenek..de ha a helyes srácok tetszenének nagyon..akkor gondban lennék..

A pasiknak sokkal jobb itthon:D"

Teljesen igaza van. A magyar férfiak iszonyat el vannak kényeztetve. Már több olyan kérdés is volt itt és igazuk van, hogy (tisztelet a kivételnek!), de a legtöbb srác olyanokat ír, hogy ilyen dagadtak, olyan rondák , ide kéne gyúrni, ott kéne szolizni stb... Aztán persze, másik témában meg előadják, hogy a festett haj undorító, de azért ez meg az a hajszín a legjobb meg ilyen meg olyan hosszú legyen, sminkelje magát, de ne túlzottan, legyen rajta mit fogni, de a 60 kiló felett már undorító mert "túlsúlyos", úgyhogy húzzon gyúrni, de természetesen a túl vékony vagy az izmos se jön már be. Ja, és mellesleg az arca is legyen szép, sőőőt még bunkó se legyen. Hordjon kivágott és kihívó ruhát, de azért mégse annyira nyitottat mert akkor már lek*rvázzák a haverokkal.

Mondom, tisztelet a kivételnek, de a többség tényleg ilyesmiket írogat és így is gondolja az országban. Meg hogy a magyar nők milyen undorító narancsbőrösek meg elhízottak, meg nem is igaz, hogy nálunk vannak a legszebb nők. Csak azt javaslom az ilyeneknek, hogy húzzanak ki külföldre, aztán ott keressenek ennyi szép és bájos arcú lányt, akiknek átlagban az alkatuk is normális.

Meg azt is bírom, akik midezek mellé még hozzáfűzik, hogy elvárják ezeket egy csajtól, mert ők is szoliznak, gyúrnak, metroszexuálisok stb. És azt hiszik, hogy ettől helyesek lesznek. Pedig nem... Külföldön tényleg sokkal jobban megbecsülik a nőket és minden utcában minimum 1 kimondottan helyes, jóképű sráccal összefutsz, aki nem egy nagyképű bunkó, aki azt hiszi, hogy neki jár a szolizott cicababa. Most jöhetnek a fiúk, hogy "engem nem érdekel milyen a haja" stb, de odaírtam, hogy tisztelet a kivételnek. Ami sajnos elég kevésXD

2009. júl. 20. 13:14
 16/65 anonim ***** válasza:
3%

13:14

az azért kicsit túlzás hogy a többség.lehet rosszak a tapasztalataid :P

2009. júl. 20. 13:26
 17/65 anonim ***** válasza:
54%
de sok bajotok van. :D
2009. júl. 20. 13:27
 18/65 anonim ***** válasza:
32%
azt már tudjuk szarok vagyunk, leirtátok milliószor.De akkor milyen nektek a helyes pasi?? -azt irjátok már le!:D
2009. júl. 20. 13:31
 19/65 anonim ***** válasza:
16%

13:14 Igazad van , igaz rengeteg dolgot kihagytál, de gondolom nem akrtál regényt írni.

- Szóval , a lány legyen természetesen művelt,de ne túlságosan, mert annyira aranyos, ha egy lány olyan kis butuska..

- Tudjon főzni, de azért ne legyen egy "vidéki paraszt kislány".

- Ne legyen könnyenkapható, jaj , de ne is legyen prűd..

Na mind1 nem is írom tovább.

13:26 -Fáj az igazság?

Nekem hálistennek nem kell magyar férfiakkal "bajlódnom"..éppen elég fájdalmat okoztak..A barátom német és nagyon imádjuk egymást.:):)

2009. júl. 20. 13:32
 20/65 anonim ***** válasza:
84%

"Minek menni tejért,mikor otthon is van egy csinos kis tehén" :DDD -Al Bundy

17/F

2009. júl. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!