Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják manapság a lányok unalmasnak azokat a férfiakat, akik becsületesen élnek, és nem bulizzák agyon magukat?

Figyelt kérdés
Fordult a világ, és ma már csak a bunkók, partiarcok kellenek? Miért nem kellenek a visszafogottabb, normálisabb srácok?

2012. jún. 27. 21:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

(23:20 vagyok)

Nem járok bulizni, mert nem találom érdekesnek, az előbb említettek sokkal inkább azok számomra. Most akkor ennyi, vagyis senki?

2012. júl. 26. 23:22
 22/30 anonim ***** válasza:
simán van aki szereti azokat is, de mondjuk a horgászás az téll unalamas :D
2012. júl. 26. 23:31
 23/30 anonim ***** válasza:

akkor tartom unalmasnak a nem bulizóst, ha ez azzal társul, hogy folyton otthon ül, semmi hobbija vagy csak a horgászat és nem tud mit kezdeni magával de én se tudok vele, mert bármit javaslok elutasítja.

ha ő csak tv-zni vagy otthon szexelni szeret, unalmas. az unalmassága abból fakad hogy nem megy sehova, így nem történik vele semmi => nem is tud nekem újat mondani, beszálmolni valamiről. miért, mit mondana ha megkérdezem, miújság? "hát felkeltem, ettem, tv-ztem, sz@rtam azt jöttél"... ez az ami nekem nagyon nem fekszik, mivel én is ilyen kis mozgékony csaj vagyok.

nekem hajnali 4-kor kezdődik a nap, öttől fél7-ig uszoda, aztán suli kb. 2-ig, utána séta a városban vagy kondizás, aztán találkozás a barátnőkkel vagy könyvtár, este netezés, tanulás, aztán alvás.

hétvégén túra, buli, olvasás stb.

nem tudok mit kezdeni olyannal aki nem tart velem ezekben a dolgokban, mert nem sok időt töltök csak úgy unatkozva és hajnaltól este 10-ig be vagyok táblázva.

ezért szeretem azt aki inkább pörög és együtt kipróbálunk újdonságokat, akár közösen főzünk vagy elvisz motorozni, paintball-ozni, bármi.

nem az a vonzó aki a disco-ban rózsaszínben rázza magát, hanem aki nyitott az újdonságokra és nem egy "nyugdíjas" :D ahogy írták előbb.

az ivásról, cigiről meg annyit hogy mértékkel minden lehet jó. mondjuk, ha nekem egyik nap jólesik egy cigi, akkor elszívom de lehet hogy utána két hétig nem kell.

vagy egyszer be akarok rúgni de utána hónapokig nem.

szóval a teljes önmegtartóztatást is ugyanolyan rossznak érzem mint az alkoholizmust.

2012. okt. 5. 17:59
 24/30 anonim ***** válasza:

Én a kettő között vagyok.

Hülyeség,hogy csak buliban lehet ismerkedni,az is hogy aki buliban ismerkedik,az össze jön valakivel és építhetik a közös programokat.Kevés kivétellel a diszkóban lévő ismerkedésnek mindig kú.rás a vége.

Ribancok szerint unalmas a nem bulizós pasi.Nem kell otthon ülni mindig,mást is lehet csinálni bulin kívül,hogy ne legyen unalmas az ember.

A 0%-os gondolom szintén egy ribanc.A partiarc férfi nem feltétlenül bunkó,de a bulizós nő könnyűvérű,legalábbis ha úgy van felöltözve.Kinek kell ilyen nő hosszútávra ?

Úgy írja meg a lepontozott,mint ha olyan könnyű dolog lenne ott bárkivel táncolni,meg smárolni.

Leírod hogy a bulizós nők nem könnyűvérűek,de azért alig van ruha rajtuk...

2012. okt. 5. 18:04
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem fordult a világ, csak néhány visszafogott srácnak van egy-két rossz tapasztalata, és rögtön általánosítanak.

24/N

2012. okt. 5. 18:14
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség, h aki eljár bulizni, az csak qurva lehet meg se.ggfej.

Itt veled vannak a problémák öcsi.

2012. okt. 5. 18:17
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze a bulizos pasi sokkal izgalmasabb meg jobban szeretitek őket? Aztán amikor együtt éltek és a fizetésé elissza meg elkölti a diszkoban, aztán nem tudjátok befizetni a számlákat gondolom akkor is sokkal izgalmasabb.. meg vedelni a vodkákat a kocsmába, gondolom amig nem keresed meg a pénzt nem érzed át, de utána majd átgondolod h mire költesz és mire nem.. én biztos nem jönnék össze olyan lánnyal akinek a legnagyobb gondja az h hova menjen hétvégén bulizni és hol szorja el a pénzét. Persze lehet kikapcsolodni, miért ne, én is elszoktam menni nyáron egy pár napra nyaralni mondjuk a balatonra, nekem az többet ér mint a hétvégi berugás és inkább erre sporolom össze a pénzt. F29
2012. okt. 5. 18:19
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem alapból nem kellenek a partiarcok meg a bunkók, inkább az ellentétét keresem. Viszont sajna nem ők szoktak megtalálni. :D
2012. okt. 5. 18:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, a kérdés és a válaszok egy adott dologra vannak kihegyezve, tehát "neked azért van barátnőd, mert"

"azért nincs barátnőd, mert"

Én ezt úgy látom, hogy ha valakiben van valami izgalmas, mint pénz, jó test, siker, népszerűség, szépség, magas rang, izgalmas hobbi, stb. tehát ezekből egy vagy több, akkor az illetőnek lehet társa, akár bulizós, akár nem. Függ az igényektől is. Van, akinek túlzott elvárása van, van, akinek túl kevés.

Mindannyiunk helyzete egyéni.

Ha egy srác visszafogott, de jóképű, nyomulnak rá. Ha nagyon gáz, de minden hétvégén bulizik, talán senki nem jön össze neki.

Ha egy csaj nagyon szép, és soha nem jár bulizni, akkor is naponta leszólítják az utcán, könyvtárban, tehát nem marad egyedül. És ugyanígy vannak szingli nők, akik társasági életet élnek, de annyira nem vonzóak, hogy általában kényszerből vannak egyedül.

2012. okt. 5. 18:27
 30/30 anonim ***** válasza:

Nyilván nem minden bulizós nő kur.va ahogy mondtam,csak az amelyik úgy néz ki.

A partyribancoknak az a legnagyobb problémájuk,hogy hova menjenek hétvégén bulizni.

2012. okt. 5. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!