Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unalmasnak érzem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmasnak érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A pasik mindig azt mondják, hogy sose én vezetem a beszélgetést és ez zavaró. Pedig én próbálok magamról beszélni, de úgy látszik nem jön össze. Mit kéne tennem?
2012. jan. 13. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már magadról nem tudsz beszélni, legalább érdeklődj a másik felől. Addig se vagy csendben...
2012. jan. 13. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
ig van !! kérdezni is tudni kell..nem csak beszélgetni
2012. jan. 13. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
nem magadról kéne beszélni,hanem madagdtól.
2012. jan. 13. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A beszélgetéshez, mint tevékenységhez kellene egy alapvető műveltség és tájékozottság. Na ez hiányzik nagyon sok emberből manapság. Ülnek néznek ki a fejükből, és egyetlen önálló gondolatuk sincsen, pedig kismillió dologról lehet beszélgetni. Könyvek, filmek, sport, politika, történelem, aktuális események, érdekes történetek, anegdóták, tudomány stb.
2012. jan. 13. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

te érzed magad unalmasnak vagy mások?

szép dolog a másik ember véleménye, de az sem mindegy, hogy ki mondja! lehet, hogy épp a pasiban volt a hiba, mert totál hülye, de az is lehet hogy tényleg kicsit unalmas vagy.

amúgy pedig nem feltétlen egy nőnek kell irányítania a beszélgetést.

egy értelmes férfi tud olyat kérdezni amire egy értelmes nő nem ad unalmas választ :D

2012. jan. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!