Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják manapság a lányok unalmasnak azokat a férfiakat, akik becsületesen élnek, és nem bulizzák agyon magukat?

Figyelt kérdés
Fordult a világ, és ma már csak a bunkók, partiarcok kellenek? Miért nem kellenek a visszafogottabb, normálisabb srácok?

2012. jún. 27. 21:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
ezek lúzerek.. nyafognak h nem jó a buli, akkor menjen nyugdíjas klubban, b..us mi kéne még ennél jobb hely szórakozásra, v h a csajjal legyen???
2012. jún. 28. 18:54
 12/30 anonim ***** válasza:
29%
A kérdező nagyon csendben van, se beleegyezés.. se ellenkezés..
2012. jún. 28. 18:55
 13/30 anonim ***** válasza:
39%

Mert ezek a férfiak élnek a kis biztonságos világukban amiből nem tudnak kimozdulni.

Unalmasak, ennyi...

2012. júl. 15. 12:29
 14/30 anonim ***** válasza:

hm...

én nem tartom unalmasnak őket. velük lehet kulturáltan szórakozni.

2012. júl. 15. 12:33
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznap felkelek, elmegyek edzeni, aztán hazajövök, dolgozom utána este tanulok.

Most mondjuk hétvégén nyitásra benéztem a könyvtárba aztán, bevásároltam kaját meg ilyeneket háztartásbeli dolgok, aztán elmentem edzésre, utána dögfáradtan hazaestem, majd haver kitalálta h menjünk el a lovasparkba a közelben(nekem ez kikapcsolódás). Visszafele állatmódom legyilkoltuk a kocsit és kb este 9re hazaestem...utána még írtam egy újságcikket egy netes újságnak és aztán beszélgettem azokkal a csajismerősökkel akik amúgy járnak bulizni, de most nem mentek valamiért. Hívnak engem is de kinek van erre ereje? Annak aki egész nap nem csinál semmit. Ma felkeltem 6kor, volt egy kis kertimunka, nyelvet tanultam, most pedig holnap 6ig van időm szórakozni a neten és unatkozni. Szóval...kedves kérdező, kezdj el élni és keress érdekes embereket, a bulizásnak semmi köze a csajok-pasik-kapcsolat dolgokhoz. Egyszer a tescoban ismerkedtem meg az egyik "hostess csajjal" és a barátnőm lett.

2012. júl. 15. 16:48
 16/30 legly ***** válasza:
100%

a válasz egyszerű!

mert idióta lányok is élnek e világba akik csak szexelni, agyon drogozni/piálni akarnak...-.-"

szánalmasak az ilyenek..

2012. júl. 26. 20:49
 17/30 anonim ***** válasza:
87%
Csaj vagyok, és gyűlölöm az egyik buliból másikba rohanó pasikat. Egyszerűen borzalmas. Főleg azok akik discoba járnak. Hát annál szennyebb a világon nincs. Próbálkoztam már ilyen pasival, hát nincs mit tenni, tetszett, de sokszor meg tudtam volna folytani, amikor elkezdte, hogy mennyire bebaszott múlt éjjel. Ja, ez a kijelentése után dobtam. Hányni tudtam volna tőle. DE! A visszafogott srácok is csak bizonyos fokig jók. Középút kéne, ami nincs. Szeretném, ha fel tudnék nézni egy pasira. Ne is álmodjak.:)
2012. júl. 26. 20:55
 18/30 anonim ***** válasza:

a discozás sztem is 1 alja szar dolog..

de monjuk 1 jó házibuli féleség jó szórakozás lehet a "normálisabbaknak" is ;)

2012. júl. 26. 21:15
 19/30 anonim ***** válasza:

Alapvető fogalomzavarban vagy, és látszik hogy mindenféle értelmetlen dologgal próbálod azt magyarázni, hogy önbizalomhiány miatt képtelen vagy barátnőt szerezni.

Becsületesen élni=dolgozni, nem törvénytelen dolgokat csinálni, emberi módon viselkedni. Ennek mégis mi köze a bulizáshoz?

Persze egy otthon ülő, semmittevő fiú is kellhet egy lánynak, egy olyannak aki ugyanúgy otthon ül. Csak az a probléma hogy míg azok akik élvezik az életet, a bulikban egymásra találnak és utána szervezhetik maguknak a közös programokat/bulikat stb, addig azok akik otthon ülnek sehol nem tudnak ismerkedni, és itt gyk-n ontják a baromságot.

És még 1 utolsó talán picit OFF gondolat..

Az egész internetes téma szülte meg ezt az otthon ülő mentalitást. Buli alatt nem az okádásig ivást értem, hanem a társasági életet. Amíg nem volt net, szinte mindenki kénytelen volt suliban barátkozni, sulin kívül eljárni haverokkal a moziba, kocsmába, ide-oda hogy ismerkedjen és lányt találjon magának. Amióta van net, a félénkebb emberek elvannak otthon, aztán max jó esetben valami barom társkeresőn vagy a facebookon megtalálják a maguknak való szintén otthon üldögélő egyént. Az egészséges kapcsolatok még mindig társasági rendezvényeken születnek, de ez csak az én véleményem.

2012. júl. 26. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül értek egyet a kérdéssel (vagyis az abban megfogalmazott "bunkó partiarc"-cal, mert ez így erősen általánosítás), de még én sem találtam olyan hölgyet, aki eljött volna velem bicajozni/horgászni/túrázni stb.
2012. júl. 26. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!