Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaza van a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a barátnőmnek, ettől unalmasnak tarthatnak a férfiak?

Figyelt kérdés

Én sosem iszom alkoholt bulik, összejövetelek alkalmával, mert nem dob fel, ha becsicsentek, sőt kellemetlennek érzem... Azt mondta a barátnőm, hogy szerinte ettől a férfiak - akik ott vannak -, rendívül unalmasnak gondolhatnak. Igaz ez? Ha igaz, akkor sem fogok inni, csak érdekel. :D

l/20

2012. jan. 13. 10:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
A barátnőd egy s e g g f e j... amit teszel nemhogy nem gáz, hanem becsülendő.
2012. jan. 13. 10:43
 2/18 anonim ***** válasza:
és ki mondta,hogy az ottaniakkal kell összejönni?
2012. jan. 13. 10:47
 3/18 anonim ***** válasza:
ne igyál, nem vagy unalmas.
2012. jan. 13. 10:53
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Az ott levo reszeg pasiknak az leszel, de amugy nem
2012. jan. 13. 10:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Jobb is,ha olyanoknak nem tetszel,akik ott vannak.Valaki így is szeretni fog és jobban megbecsül.A sok hülye piálós bulizós srácnak,lehet csak "arra" kellenél!Szerintem jobb egyszerű lánynak lenni,mert az a srác,akinek a plazacicák jönnek be,az se különb a csajnál.
2012. jan. 13. 10:58
 6/18 anonim ***** válasza:

Azok a férfiak rendkívül felszínesek lehetnek akkor. Én speciel nem szeretem ha egy lány iszik, vagy részeg. Persze nem mondom, h ne igyon, de azért tudjon viselkedni ha esetleg "van benne".

F/29

2012. jan. 13. 10:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, sztem sem leszel unalmas, becsülendő viszont annál inkább:) 34F
2012. jan. 13. 11:03
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
Csak attól, hogy nem szereted az alkoholt, nem leszel unalmas. Sőt ha egy kis kólát tolsz inkább, az már valami. Maximum az egyetemista átlaggal nehezebben fogsz tudni ismerkeni.
2012. jan. 13. 11:04
 9/18 anonim ***** válasza:
Én sem iszok, 23 éves vagyok de még sose voltam részeg, nem is akarok. És "büszke" vagyok rá. Legyél te is :D
2012. jan. 13. 11:06
 10/18 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy ribanc. És ha rá hallgatsz te is az leszel.
2012. jan. 13. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!