Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátnőmnek, ettől unalmasnak tarthatnak a férfiak?
Figyelt kérdés
Én sosem iszom alkoholt bulik, összejövetelek alkalmával, mert nem dob fel, ha becsicsentek, sőt kellemetlennek érzem... Azt mondta a barátnőm, hogy szerinte ettől a férfiak - akik ott vannak -, rendívül unalmasnak gondolhatnak. Igaz ez? Ha igaz, akkor sem fogok inni, csak érdekel. :D
l/20
2012. jan. 13. 10:39
1/18 anonim válasza:
A barátnőd egy s e g g f e j... amit teszel nemhogy nem gáz, hanem becsülendő.
2/18 anonim válasza:
és ki mondta,hogy az ottaniakkal kell összejönni?
4/18 anonim válasza:
Az ott levo reszeg pasiknak az leszel, de amugy nem
5/18 anonim válasza:
Jobb is,ha olyanoknak nem tetszel,akik ott vannak.Valaki így is szeretni fog és jobban megbecsül.A sok hülye piálós bulizós srácnak,lehet csak "arra" kellenél!Szerintem jobb egyszerű lánynak lenni,mert az a srác,akinek a plazacicák jönnek be,az se különb a csajnál.
6/18 anonim válasza:
Azok a férfiak rendkívül felszínesek lehetnek akkor. Én speciel nem szeretem ha egy lány iszik, vagy részeg. Persze nem mondom, h ne igyon, de azért tudjon viselkedni ha esetleg "van benne".
F/29
7/18 anonim válasza:
Csatlakozom, sztem sem leszel unalmas, becsülendő viszont annál inkább:) 34F
8/18 anonim válasza:
Csak attól, hogy nem szereted az alkoholt, nem leszel unalmas. Sőt ha egy kis kólát tolsz inkább, az már valami. Maximum az egyetemista átlaggal nehezebben fogsz tudni ismerkeni.
9/18 anonim válasza:
Én sem iszok, 23 éves vagyok de még sose voltam részeg, nem is akarok. És "büszke" vagyok rá. Legyél te is :D
10/18 anonim válasza:
A barátnőd egy ribanc. És ha rá hallgatsz te is az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!