Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek férfiak szedhetnek fogamzás gátló gyogyszert? A barátnömnek nem lehet mert nem tudják hogy együt voltunk.
mert ö + kiskoru és ink szedném én ha lehetne mert babát + nem akarunk és nemlene jo ha véletlenül is becsuszna.és neki csak szülövel irnák ki szerintem.
amugy köszönöm a választ .
Lehet, hogy egyeseknek furán hangzik, de valóban létezik férfiaknak is fogamzásgátló tabletta, csak nem annyira közismert dolog, mert nők szokták a tablettás módszert alkalmazni.
Amúgy menstruációs panaszok esetén is adhatnak fogamzásgátlót, én is arra (is) kezdtem szedni (nagyon ingadozó volt a mensesem, 11 éves voltam az első vérzésnél, és 20 évesen se állt be, volt, hogy 2-hetente megjött, volt, hogy majdnem egy hónapig véreztem és persze fájt mindenem...). Csak mielőtt kiadják, azért vizsgálat is van, vérvétel, stb. hasraütésre nem adnak, mivel többféle létezik, ez nem olyan, mint egy megfázásgyógyszer.
Járjatok utána, egyébként jó, hogy ti gondoltok a védekezésre, és nem utólag sopánkodtok.
magyaroraszágon még nincs forgalomban férfi fogamzásgátló.
de ott a gumi hazsnáljátok azt. azis biztonságos annyira mint a tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!